LOŠE VESTI ZA NAVIJAČE ZVEZDE: ĐURIŠIĆ iz Mege IZABRAO! Oglasio se njegov menadžer!

Autor: M. M.

Sport

16.04.2024

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata budućnost perspektivnog košarkaša.

LOŠE VESTI ZA NAVIJAČE ZVEZDE: ĐURIŠIĆ iz Mege IZABRAO! Oglasio se njegov menadžer!

Foto: Aba-liga.com/Mega MIS/Ivica Veselinov

Nikola Đurišić

Nikola Đurišić (20), mladi košarkaš iz redova Mege, ostvario je fantastične rezultate tokom protekle sezone. Ovaj srpski reprezentativac beleži prosečno 15 poena, 2.8 skokova i 3.5 asistencija po utakmici, što ga čini jednim od najboljih igrača AdmiralBet ABA lige.

Njegov menadžer, Miško Ražnatović, nedavno je otkrio da će se Nikola ove sezone prijaviti za NBA draft, nakon što je prošle godine odlučio da se povuče i nastavi sezonu u regionalnoj ligi. Ali, ovaj očigledno neće propusiti.

 

 


Nikola Đurišić je ostvario zapažene rezultate tokom svoje karijere. Pored igranja za Megu, takođe je nastupao i za OKK Beograd kao pozajmljeni igrač. U mlađim kategorijama, svoj talenat je pokazivao i u redovima Banjice, demonstrirajući svoju posvećenost i veštinu od rane dobi.

 

 

Odnedavno se povezuje sa Košarkaškim klubom Crvena zvezda, čiji navijači ne bi imali ništa protiv da perspektivnog košarkaša od naredne sezone vide u svojim redovima. Međutim, sreću im kvari činjenica da se Nikola Đurišić i zvanično prijavio za predstojeći NBA draft. Osim njega, na NBA draft izaći će i Nikola Topić, najbolji mladi košarkaš crveno-belih, što je takođe nedavno potvrdio njihov zajednički menažder Ražnatović.

Inače, Nikola Đurišić je iz sportske porodice. Njegov otac je bivši fudbaler Crvene zvezde, dok mu je majka legendarna odbojkašica Vesna Čitaković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading