NOVI DETALJI TRAGEDIJE: Automobil koji je USMRTIO DEČAKA pronađen, vozač u BEKSTVU!

Autor:

Sport

15.12.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećni mladić imao je 13 godina.

NOVI DETALJI TRAGEDIJE: Automobil koji je USMRTIO DEČAKA pronađen, vozač u BEKSTVU!

Foto: Tanjug/AP

Velika tragedija desila se po završetku polufinalne utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu u kojoj je Francuska savladala Maroko sa 2:0.

Širom Evrope došlo je do velikih nereda navijača, a najgore je bilo u Monpeljeu gde je jedan 13-godišnji dečak izgubio život.

Njega je nasilno pregazio vozač automobila, a vozilo je u međuvremenu pronađeno. U saopštenju koje je izdala lokalna vlast navodi se da je dečaka "nasilno udario" automobil u gradu u sredu, na jugu Francuske. Dečak je prevezen u bolnicu, ali je preminuo ubrzo nakon dolaska, navodi se u saopštenju.

 

 

Mladić je bio pripadnik jedne navijačke grupe, a nekoliko sati posle nesreće pronađen je automobil kojim je delo počinjeno.

Nadamo se da će počinilac ovog gnusnog čina biti što pre osuđen - napisao je Mihael Delafose, gradonačelnik Monpeljea. 

Vozač se trenutno nalazi u bekstvu, a ministar unutrašnjih poslova Francuske je poslao poruku porodici ubijenog dečaka u kojoj navodi da su molitve cele nacije uz njih.

Nedugo po izbijanju nemira pojavio se i snimak brutalne tuče sa ulica Monpeljea, ali i iz Brisela. Mediji prenose da je oko 10.000 policajaca pokušavalo da spreči nerede koje su izazvali navijači. Od toga, samo je oko 2.200 policajaca bilo u Parizu, na Jelisejskim poljima, gde su pokušavali da uspostave red i spreče teške incidente. Ipak, došlo je do sukoba dve strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading