VAŽNO ZA SVE DELIJE! Kragujevačka policija izdala SAOPŠTENJE pred meč na "Čika Dači"!

Autor:

Sport

07.10.2023

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se veliki broj gledalaca na tribinama.

VAŽNO ZA SVE DELIJE! Kragujevačka policija izdala SAOPŠTENJE pred meč na "Čika Dači"!

Foto: Republika.rs

Delije

Policijska uprava grada Kragujevca je, u skladu sa članom 52 Zakona o policiji, donela odluku da će njeni službenici snimiti video kamerama i fotografisati učesnike fudbalske utakmice 11. kola Superlige Srbije, između Radničkog 1923 i branioca titule Crvene Zvezde, koja će se odigrati na stadionu "Čika Dača" u nedelju 8. oktobra od 15 časova.

- Policijska uprava u Kragujevcu poziva sve posetioce da sportski i korektno bodre klub za koji navijaju. Protiv onih koji budu vršili krivična dela i narušavali javni red i mir, biće preduzete sve zakonom propisane mere - stoji u saopštenju kragujevačke policije.

Utakmica Radnički 1923 - Crvena zvezda igra se u Kragujevcu, a poznato je da "crveni đavoli" i delije prate svoje ljubimce na svim utakmicama.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Mirko Ivanić

Zato u policiji apeluju da ovaj meč prođe bez navijačkih sukoba na stadionu i van njega, budući da ih je u prošlosti bilo.

Izabranici Baraka Bahara trenutno zauzimaju treće mesto. Crveno-beli imaju 18 bodova, četiri manje od vodećeg Partizana, a dva od drugoplasiranog TSC, dok je Radnički 1923 na pretposlednjoj 15. poziciji, sa samo šest bodova, takođe, iz osam mečeva.

Zvezda je prošle sezone slavila u srcu Šumadije rezultatom 1:0, golom Aleksandra Kataija (75.) s "bele tačke", dok je u drugom duelu ligaškog dela sezone pobedila 2:0, a strelci su bili Stefan Mitrović i Aleks Vigo.

U plej-ofu prethodne sezone, odigrali su jedan meč, upravo u Kragujevcu, a pobednika nije bilo (1:1), iako je finiš bio veoma uzbudljiv. Mirko Ivanić je doneo prednost Zvezdi u 84. minutu, da bi Luka Zorić 120 sekundi kasnije postavio konačan rezultat i doneo remi Radničkom 1923.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading