REČI KOJE SE NEĆE SVIDETI ZVEZDAŠIMA! Italijan OTKRIO zašto Siti nema premca u Evropi!

Autor:

Sport

19.09.2023

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Reala sumirao kvalitete večerašnjeg protivnika Crvene zvezde (21 čas, TV Arena sport P1, RTS 1).

REČI KOJE SE NEĆE SVIDETI ZVEZDAŠIMA! Italijan OTKRIO zašto Siti nema premca u Evropi!

Foto: Tanjug/AP

Pep Gvardiola i Karlo Anćeloti

Trener madridskog Reala Karlo Anćeloti izjavio je danas da je Mančester siti najveći favorit za osvajanje Lige šampiona, prenose španski mediji.

Izabranici Pepa Gvardiole su prošle sezone stigli do prve titule u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju, pošto su u finalu savladali Inter rezultatom 1:0, golom Rodrija.

Prvak Engleske će večeras u prvom kolu nove sezone u Ligi šampiona dočekati Crvenu zvezdu, dok će Real dan kasnije u Madridu dočekati Union iz Berlina.

- Mančester siti je favorit, jer ima tim koji mu je omogućio da osvoji Ligu šampiona prošle godine. Taj tim jedva da se promenio. Međutim, Liga šampiona u završnoj fazi uvek ima iznenađenja. Naše je da se takmičimo do kraja. Mogu da kažem da moramo da budemo u finalu, ali da nećemo imati veliki pritisak - rekao je Anćeloti na konferenciji za medije u Madridu.

Foto: Tanjug/AP

Karlo Anćeloti

On je istakao da je Real spreman za novu sezonu Lige šampiona.

- Nikada ne mislimo da smo favoriti, neće to da kažu ni predstavnici Mančester sitija. Ja sam rekao da su oni favoriti pošto su aktuelni evropski šampioni. Spremni smo, kao i prethodne godine. Dobili smo nekoliko kvalitetnih pojačanja - dodao je trener Reala.

"Karlito" je odgovorio i na pitanje novinara da li bi mogao da zamisli da Rafael Nadal jednog dana postane predsednik Madriđana.

- Florentino Perez je najbolji mogući predsednik Reala. Ponosam sam na Nadala. Sviđa mi se zato što navija za nas - istakao je Anćeloti.

Utakmica između Reala i Uniona biće odigrana u sredu od 18 časova i 45 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading