OVOME SE NIKO NIJE NADAO! Bahar ima IZNENAĐENJE za Siti!

Autor:

Sport

19.09.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli u teškoj misiji na startu Lige šampiona (21.00, TV Arena sport P1, RTS 1).

OVOME SE NIKO NIJE NADAO! Bahar ima IZNENAĐENJE za Siti!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde započinju učešće u Ligi šampiona, gostovanjem evropskom prvaku Mančester sitiju na Etihadu.

Šef stručnog štaba Beograđana Barak Bahar najavio je da se njegov tim neće braniti protiv najbolje ekipe Premijer lige i Starog kontinenta.

- Crvena zvezda neće menjati sistem. Ko kaže da ćemo u Mančesteru igrati defanzivno - bile su Baharove reči Bahar uoči utakmice protiv najskupljeg tima današnjice.

Foto: Starsport

 

Ipak, prema saznanjima Mozzartsporta, Izraelac će na teren od prvog minuta izvesti ofanzivnu ekipu, a tome se niko nije nadao. Ispred mreže dominira Omri Glazer, ali se očekuje da debitantske minute upiše štoper Naser Điga, koji je dobio prednost pre Uroša Spajića, Nemanje Milunovića i Miloša Degeneka. Novajlija iz Bazela je brz i agresivan, dobro se služi sa obe noge, a delije veruju da će protiv "građana" opravdati epitet pojačanja.

Mesto u defanzivi zacementirano je kapitenu Aleksandru Dragoviću i levom beku Milanu Rodiću, dok će uz desnu aut liniju dejstvovati prvi put Srđan Mijailović, dok će Korejac Hvan igrati uz Marka Stamenića. Kao najistureniji biće Šerif Endiaje, iza koga će biti Osman Bukari i Mirko Ivanić. 

Potencijalni sastav Crvene zvezde (3-4-2-1): Glazer - Điga, Dragović, Rodić - Mijailović, Stamenić, Hvan, Mitrović - Bukari, Ivanić - Endiaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading