PARTIZAN TONE SVE DUBLJE U AMBIS: Pogledajte kako su crno-beli POVELI u Kruševcu, pa sve ISPUSTILI u SEDAM minuta (VIDEO)

Autor:

Sport

08.05.2024

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom se to dešava.

PARTIZAN TONE SVE DUBLJE U AMBIS: Pogledajte kako su crno-beli POVELI u Kruševcu, pa sve ISPUSTILI u SEDAM minuta (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana trenutno na poluvremenu u Kruševcu imaju gol zaostatka u odnosu na Napredak - 2:1. I to nakon što su već u sedmom minutu poveli golom Filipovića. Nedugo nakon toga u rasponu od istog broja minuta crno-beli su uspeli da "prospu" sve što su uradili i dozvole "čarapanima" da potpuno preokrenu rezultat i povedu na svom stadionu.

Za to su zaslužni pre svih Nebojša Bastajić i Andrija Majdevac koji su pogađali mrežu Jovanovića, a pogledajte i na kakav efektan način:


Podsetimo, u najavi meča, trener crno-belih Albert Nađ je rekao sledeće: 

- Igramo protiv ekipe koja je mnogo promenila u poslednje vreme, novi trener i način igre. Mi moramo da se baziramo na sebe, budemo brži i agresivniji na sredini terena i mislim da smo tu imali dosta problema i hitrije ekipe su nam pravile dosta veći problem. Moramo da počnemo da pobeđujemo da bismo zadržali mesto koje nam donosi kvalifikacije za Ligu šampiona.

U istom terminu na programu je derbi ove runde takmičenja, koji u Bačkoj Topoli igraju TSC i kragujevački Radnički, a domaćin već posle prvog poluvremena ima 3:0.

Imperativ za "parni valjak" na ovoj utakmici predstavljaće borba za drugo mesto na tabeli Superlige, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Podsetimo, drugoplasirani TSC ima četiri boda manje četiri kola pre kraja, a titulu je osvojila Crvena zvezda. S druge strane, Napredak je osmi tim gornjeg doma tabele i osim prestiža na ovom meču mu ništa drugo nije preterano bitno.

Crno-beli će na ovom meču pokušati da prekinu crnu gubitničku seriju koja traje skoro mesec dana. Naime, izabranici trenera Alberta Nađa vezali su čak pet poraza u svim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading