OKORELI ZVEZDAŠ PRESUDIO PARTIZANU DRUGI PUT U SEZONI! SKINUO je crno-bele sa prvog mesta, a sada MOŽDA i sa DRUGOG!

Autor:

Sport

08.05.2024

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog puta su crno-beli izborili bod.

OKORELI ZVEZDAŠ PRESUDIO PARTIZANU DRUGI PUT U SEZONI! SKINUO je crno-bele sa prvog mesta, a sada MOŽDA i sa DRUGOG!

Foto: Starsport

Fudbaleri Napretka i Partizana remizirali su u Kruševcu 3:3 u četvrtom kolu plej ofa Superlige Srbije.

Domaćin je imao gol prednosti, pa su Kruševljani imali dva viška, a na kraju se gost vratio i, čini se, izborio za najrealniji rezultat.

Andrija Majdevac bio je heroj pobede Napretka protiv Partizana u Humskoj od 1:0 u 25. kolu Superlige Srbije kada je direktno uticao na to da se Crvena zvezda popne na prvu poziciju na tabeli, a danas je još jednom bio apsolutni junak meča nakon što je dva puta pogodio mrežu Aleksandra Jovanovića. Tako je stavio crno-bele u izuzetno nezavidnu poziciju, pošto više nemaju prava na kiks jer je TSC prišao na samo dva boda zaostatka posle pobede nad kragujevačkim Radničkim.

Fudbaler rođen u Kruševcu inače je osvedočeni navijač Crvene zvezde, čemu svedoče fotografije koje su kružile društvenim mrežama. Sudeći po njima, Majdevac je često bio gost na utakmicama crveno-belih. A ne libi se i da nosi obeležja najvatrenijih navijača sa severa - delija.

Republika

Foto: Društvene mreže

Andrija u Zvezdinom dresu

Jedna od fotografija datira iz vremena kada je Majdevac bio dete, a dok pozira u Zvezdinom dresu verovatno u društvu oca. 

Republika

Foto: Društvene mreže

Andrija sa Zvezdinom zastavom
Republika

Foto: Društvene mreže

Andrija na Zvezdinom meču

Majdevac ima 26 godina, stigao je iz Debrecina i na dve utakmice protiv Partizana postigao je tri pogotka - verovatno najdražih u karijeri.

- Ne krijem da sam od malih nogu zvezdaš, ali to me nije sprečilo i da postignem ranije gol na Marakani. San mi je da jednog dana obučem dres Crvene zvezde - poručio je Majdevac pre samo dva meseca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading