ZVEZDAŠI IMAJU PRILIKU DA PROTIV TSC ISKAŽU ZAHVALNOST MILOJEVIĆU ZA SVE: Trener crveno-belih ukrasio jubilej pobedom u derbiju, a sad dobija nagradu!

Autor:

Sport

01.05.2024

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Veliko priznanje i simbolična nagrada će iskusnom strategu crveno-belih biti uručena u četvrtak"

ZVEZDAŠI IMAJU PRILIKU DA PROTIV TSC ISKAŽU ZAHVALNOST MILOJEVIĆU ZA SVE: Trener crveno-belih ukrasio jubilej pobedom u derbiju, a sad dobija nagradu!

Foto: Starsport

Vladan Milojević je Crvenu zvezdu na prethodnom večitom derbiju u ligi vodio jubilarni 200. put u trenerskoj karijeri, a na sajtu kluba objavljeno je da će šefu struke na sutrašnjem meču protiv TSC biti uručena nagrada i priznanje.

- Na 173. večitom derbiju šef stručnog štaba našeg kluba Vladan Milojević je obeležio jubilarnu 200. utakmicu na klupi Crvene zvezde. Veliko priznanje i simbolična nagrada će iskusnom strategu crveno-belih biti uručena u četvrtak, 2. maja pred meč protiv ekipe TSC na Marakani, a to će biti idealna prilika da armija naših navijača pozdravi jednog od najuspešnijih trenera u modernoj istoriji našeg tima.

Republika

Foto: Starsport

Vladan Milojević

Na najlepši mogući način - pobedom, naši prvotimci su ukrasili 200. meč na klupi Crvene zvezde svom šefu Vladanu Milojeviću. U prelepom ambijentu na stadionu “Rajko Mitić” zadovoljstvo i slavlje je proteklo u sjajnoj atmosferi, koju će popularni “Klark Kent” sigurno pamtiti do kraja života. 

 
Usled ozbiljnosti utakmice i fokusa na meč protiv večitog rivala, simbolična nagrada tada nije uručena iskusnom treneru, te će Vladan Milojević priznanje od kluba dobiti pred duel sa ekipom TSC.
 
Meč između Crvene zvezde i tima iz Bačke Topole je zakazan za četvrtak, 2. maj od 19 časova i to će biti svojevrsna prilika da svi zvezdaši u što većem broju pozdrave jednog od omiljenih stratega 
- piše na sajtu kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading