ŠAMPION ČASTI NAVIJAČE! Delije, ovo NE SMETE da PROPUSTITE!

Autor:

Sport

22.05.2024

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Besplatan ulaz na mečevima KLS-a.

ŠAMPION ČASTI NAVIJAČE! Delije, ovo NE SMETE da PROPUSTITE!

Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde nakon ogromnog uspeha i osvajanja sedme titule prvaka AdmiralBet ABA lige, velikog slavlja, dana odmora, počeli su sa treninzima u utorak pred početak završnice KLS-a.

Aktuelni vladar regiona i srpske košarke, brani titulu u domaćem prvenstvu i želi da okonča sezonu triplom krunom koja bi zaokružila još jednu izvanrednu sezonu, a prvi meč polufinala sa ekipom FMP Železnika igra se u petak od 20.30 časova u hali „Aleksandar Nikolić“.

Republika

Foto: KK Crvena zvezda

 

- Pošto je nova AdmiralBet ABA titula osvojena na terenu rivala, prvotimci Zvezde koji su ekspresno završili posao ostali su uskraćeni samo za jedno – a to je zajedničko slavlje sa delijama koji su ekipu nosili u prve dve utakmice finala svojim bodrenjem i podrškom koja je bila od neprocenjivog značaja za izabranike Janisa Sferopulosa!

Zbog svega, KK Crvena zvezda obaveštava sve zvezdaše da će ULAZ na TRIBINE na prvu utakmicu polufinala Superlige biti SLOBODAN.

Pozivamo sve naše pristalice da dođu i pozdrave naše šampione koji su na do sada nezabeležen način došli do nove titule i već sada ovu sezonu koja je na izmaku učinili uspešnom!

To ne znači da je posao gotov! Crveno-beli i ova generacija igrača koji su se tokom cele sezone sa trenerom Sferopulosom borili sa brojnim povredama i nedaćama želi da se upiše u istoriju KK Crvena zvezda sa novom triplom krunom!

Dođite i pozdravite naše šampione! Petak, 20.30 časova – Hala "Aleksandar Nikolić": Crvena zvezda – KK FMP (polufinale Superlige Srbije) - stoji u saopštenju kluba s Malog Kalemegdana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading