ŠOKANTNO: Mbape rekao NE Francuskoj!

Autor:

Sport

22.05.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će pokrenuti lavinu komentara.

ŠOKANTNO: Mbape rekao NE Francuskoj!

Foto: www.profimedia.rs

Kilijan Mbape ne prestaje da izaziva iznenađenja i polemike u francuskoj javnosti. Ovaj talentovani fudbaler je nedavno napustio redove Paris Sen Žermena, a zatim je odbio poziv selektora olimpijske reprezentacije Fracuske Tijerija Anrija. Iako je bilo spekulacija da bi mogao da se pridruži nacionalnom timu na Olimpijskim igrama u Parizu, Mbape je ipak doneo odluku da odustane, razočaravši mnoge navijače koji su se nadali da će ga videti na ovoj velikoj sportskoj manifestaciji.

Olimpijski fudbalski turnir je specifičan po tome što igraju igrači do 23 godine, uz mogućnost da svaki selektor pozove trojicu igrača preko te starosne granice. Tijeriju Anriju se očekuje da će za tu ulogu odabrati Aleksandra Lakazeta, Antoana Grizmana i Olivijea Žirua. Odbijanje Mbapea da se pridruži timu sigurno je razočaralo mnoge, ali je istovremeno i pokrenulo brojne rasprave o razlozima ove odluke.

Pre nego što se preseli u Madrid, gde će nastaviti svoju karijeru, Mbape će imati priliku da predstavlja Francusku na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Galski petlovi će biti glavni favoriti za osvajanje titule, a biće smešteni u grupi sa Austrijom, Holandijom i Poljskom. Očekivalo se da Mbape biti ključni igrač u ovom takmičenju i da će svojim umećem i talentom doprineti timu u ostvarivanju uspeha.

Nedavno je organizovao oproštajnu zabavu za porodicu i saigrače, što je samo dodatno potvrdilo njegovu odluku da se seli u Madrid. Ova vest je sigurno izazvala veliko interesovanje javnosti, a njegov prelazak u španski klub će svakako biti jedan od najznačajnijih transfera u fudbalskom svetu ove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading