MILOJEVIĆ PONOVO O IZJAVAMA KOLEGA TRENERA: "Gajim poštovanje prema TSC..."

Autor:

Sport

01.05.2024

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-bele očekuje nezgodan rival.

MILOJEVIĆ PONOVO O IZJAVAMA KOLEGA TRENERA: "Gajim poštovanje prema TSC..."

Foto: Starsport

Uoči predstojećeg meča između Crvene zvezde i TSC u trećem kolu plej ofa Superlige Srbije, trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, izneo je svoje mišljenje o trenutnom stanju i očekivanjima od utakmice. Milojević je istakao da je kontinuitet i sistem ključni faktor za dobre igre ekipe TSC-a, te da ih ne treba potceniti, ali i da ekipi treba podrška navijača.

Značilo bi nam da na Marakani bude što više navijača, kao i uvek. Nemam dilemu da će publika doći u velikom broju - započeo je Milojević.

Teoretski, Crvena zvezda bi već sutra mogla da osvoji nacionalni šampionat.

Ne razmišljam o tome. Gledam plej-of kao neko mini prvenstvo, jer tu je sedam utakmica sa najboljim timovima u Srbiji i 21 bod u igri. Ako gledamo to, TSC je ispred nas. Mi svakako želimo da budemo što bolji u svakoj utakmici do kraja sezone - nastavio je Milojević.

Republika

Foto: star sport

Žarko Lazetić na Marakani

Za kraj je prokomentarisao izjavu trenera TSC Žarka Lazetića sa meča koji je odigran u martu, a na kom je njegova ekipa slavila sa 3:1.

- Nisam razgovarao sa njim o tome šta je time hteo da kaže, a i ne vidim zašto bih. Nije to pitanje za mene svakako. Ta utakmica je bila u martu, a u fudbalu sve što je bilo juče se zaboravlja. Kao trener, gajim simpatije i poštovanje prema TSC-u i Lazetiću. Igraju dobro, imaju kontinuitet i sistem. Ne bih se bavio izjavama drugih trenera svakako - završio je Milojević.

Meč Crvene zvezde i TSC na programu je sutra od 19 časova na Marakani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading