TSC PONOVO SLAVIO: Stojić pogodio u nadoknadi za sva tri boda!

Autor:

Sport

01.09.2023

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Bačke Topole se dodatno odlepio na tabeli.

TSC PONOVO SLAVIO: Stojić pogodio u nadoknadi za sva tri boda!

Foto: Starsport

Fudbaleri TSC-a

Fudbaleri TSC-a upisali su i petu pobedu u meču šestog kola Superlige Srbije, pošto su na gostovanju u Surdulici porazili ekipu Radnika, rezultatom 1:0 (1:0).

Jedini pogodak na meču postigao je Nemanja Stojić, defanzivac ekipe koju sa klupe predvodi Žarko Lazetić, a gol vredan tri boda je upisao u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena.

Zanimljivo je da je ovom defanzivcu to već drugi gol u ovom izdanju Superlige Srbije, pošto je već jednom tresao mrežu protivničke ekipe, i to na otvaranju prvenstva, u remiju TSC-a i Partizana (3:3).

Dobar otpor su Surduličani pokazali favorizovanom rivalu, bili su ravnopravan rival, ali je na njihovu žalost, tim iz Bačke Topole odneo sva tri boda sa juga Srbije.

Foto: Starsport

Fudbaleri TSC-a

Tako je TSC, makar privremeno, dodatno uvećao bodovnu razliku u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu, pošto sada iz šest odigranih mečeva ima 16 bodova, dok su crveno-beli sakupili 12 iz pet odigranih mečeva. Sa druge strane, Radnik ostaje na osmom mestu na tabeli, sa sedam bodova.

Superliga se nastavlja u subotu, kada će biti odigrano još četiri susreta, a svakako je da najviše pažnje privlači duel sa Marakane, gde će Zvezda od 20 časova ugostiti Novi Pazar.

Podsetimo, danas je bio istorijski dan za tim sa severa Srbije, pošto je TSC bio učesnik žreba grupne faze za Ligu Evrope, a odlučeno je da na jesen njihovi rivali budu Vest Hem, Olimpijakos i Frajburg.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading