OKRŠAJ BIVŠIH IGRAČA ZVEZDE! Pankov IZBEGAO bruku, MAJSTORIJA Mbođa!

Autor:

Sport

27.07.2023

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Ordabašija i varšavske Legije remizirali su rezultatom 2:2, u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Konferencija.

OKRŠAJ BIVŠIH IGRAČA ZVEZDE! Pankov IZBEGAO bruku, MAJSTORIJA Mbođa!

Foto: Starsport

Rezultatsko čudo napravo je tim iz Kazahstana remizirajući sa slavnom Legijom (2:2) pred svojim navijačima, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Nekoliko minuta delilo je Ordabaši do pobede, budući da je u 86. na semaforu stajalo 2:1 u njihovu korist. Dramatičan scenario režirao je bivši štoper Zvezde Mamadou Mbođ, koji je blistao na terenu sa golom i asistencijom.

Najpre je Mbođ spakovao pogodak Sadovskom u 13. minutu, kome nije bilo teško da dovede Ordabaši u vođstvo, da bi potom nekadašnji defanzivac kluba sa Marakane u 48. minutu i sam se upisao u strelce, posle asistencije Tagibergena.

Sprečavanje senzacije najavio je iskusni Pekhart, smanjivši zaostatak u 63. minutu, da bi četiri minuta pre kraja meča Kramer postavio konačnih 2:2 i doneo Legiji pozitivan rezultat, pred revanš na svom stadionu.

Republika

Foto: Starsport

Radovan Pankov u dresu Čukaričkog

U timu Legije je igrao još jedan bivši fudbaler Crvene zvezde Radovan Pankov, koji je ovog leta iz Čukaričkog prešao u višestrukog prvaka Poljske.

Sa druge strane, Mamadu Mbođ je iz rodnog Senegala došao na Marakanu 2014. godine i upisao samo osam nastupa, uz jedan pogodak.

Slat je na pozajmice u Napredak, kasnije je prešao u Žalgiris, pa potom u Nefči Baku iz Azerbejdžana.

Sada se skrasio u Ordabašiju, od februara ove godine, upisao je osam nastupa i takođe postigao jedan pogodak. Ovaj protiv Legije, možda i najvažniji u karijeri, ako se Kazahstanci plasiraju dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading