ODMAH POSLE BLAMAŽE NA MARAKANI! Fiorentina krenula u NAPAD na OVOG igrača! Ne žale novac za Hrvata!

Autor:

Sport

27.07.2023

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viola pojačala ponudu za iskusnog defanzivca.

ODMAH POSLE BLAMAŽE NA MARAKANI! Fiorentina krenula u NAPAD na OVOG igrača! Ne žale novac za Hrvata!

Foto: Starsport

FK Fiorentina

Fiorentina je doživela nezapamćenu blamažu na Marakani od Crvene zvezde, pošto je za manje od pola časa primila pet golova od Barahovog tima.

"Smilovali" su se fudbaleri srpskog šampiona i u nastavku meča "povukli ručnu", ne želeći više da ponižavaju nokautiranog rivala, pa je posle 90 minuta ostao onaj rezultat iz 27.

"Petarda" je bila dovoljan signal da uprava Viole reaguje i angažuje štopera po svaku cenu. Odavno je želja kluba iz Firence Josip Šutalo, hrvatski reprezentativac koji nastupa za Dinamo iz Zagreba.

Prvaj Hrvatske odbio je ponudu iz Toskane u iznosu od 12.000.000 evra, ali prema informacijama italijanskog novinara Đanluke Di Marcia, Fiorentina je spremila novu pojačanu ponudu.

Foto: www.profimedia.rs

Josip Šutalo

Šutalo je prema saznanjima Di Marcia, voljan da pređe u člana Serije A, budući da ga čelnici kluba iz Firence prate već tri godine.

Međutim, ostaje da se vidi koliko će Viola sada ponuditi, budući da su Zagrepčani glatko odbili ponudu Ajaksa iz Amsterdama od 18 miliona evropskih novčanica i određene bonuse. U Dinamu su kategorični da svog štopera neće puštati ispod 25.000.000 evropskih novčanica.

Prema podacima "Transfermarkta", Josip Šutalo vredi 18.000.000 evra i ugovor sa Dinamom veže ga još pet godina, a osim Fiorentine za njegove usluge zainteresovan je i premijerligaš Čelsi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading