ZVEZDAŠI U TRANSU! Mrkela NAJAVIO dolazak novog POJAČANJA na Marakanu!

Autor:

Sport

27.07.2023

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor crveno-belih oduševljen izdanjem protiv Fiorentine.

ZVEZDAŠI U TRANSU! Mrkela NAJAVIO dolazak novog POJAČANJA na Marakanu!

Foto: Starsport

Mitar Mrkela

Iako je Crvena zvezda do nogu potukla dvostrukog šampiona Italije (5:0) i prošlosezonskog finalistu Lige konferencija, što je mnoge ostavilo u čudu, sportski direktor kluba sa Marakane Mitar Mrkela uopšte nije iznenađen ostvarenim ishodom.

Čak štaviše, operativac crveno-belih za sportska pitanja naglašava da su redovni sastanci u Ljutice Bogdana svakodnevna pojava, sve u cilju da tim Baraka Bahara deluje još ubedljivije.

- Nisam iznenađen uopšte kako smo izgledali protiv Fjorentine. Da ne zvučim neskormno, ali smo odlično delovali i na turniru u Rusiji, pre toga na Zlatiboru. Tačno smo znali, još u decembru ili januaru, šta želimo od ove sezone. Cilj nam je bio da napravimo brzu, modernu i kvalitetnu ekipu, sa perspektivom da bude konkuretna u Ligi šampiona. To nam je i cilje. Čisto da se ne zaboravi da se mi spremamo i za Mozzart Bet Superligu, kao i domaći Kup, ali mogu otvoreno da kažem. Cilj Crvene zvezde je da ove sezone izađe iz grupe Lige šampiona i prezimi u Evropi. U bilo kom takmičenju. Dakle, bili bismo zadovoljni i trećim mestom i preusmeravanjem u Ligu Evrope - rekao je Mrkela za Mozzart sport.

Foto: Starsport

 

Svi se nadaju na Marakani da će na žrebu za najelitnije evropsko takmičenje izbeći premijerligaša Njukasl, inače bi upali u najtežu moguću grupu.

- Biće vraški teško da ostvarimo naše ciljeve. Igraćemo protiv najjačih klubova na svetu. Mnogo toga će zavisiti i od žreba...Znam za podatke koji svima mogu da nam posluže za ponos, da od 1967. godine Zvezda nije postigla pet golova u prijateljskom meču protiv protiv nekog tima iz kluba petice. Bilo je mnoho pozitivnih stvari. Na kraju su u drugom poluvremenu i naši mladi igrači ostavili odličan utisak.

Pojedinačne hvalospeve ostavio je po strani, iako su u crveno-belom dresu sjajne partije prikazali golobradi Kosta Nedeljković i Jovan Šljivić, njegov imenjak Mijatović i Vladimir Lučić.

- Nikoga ne bih izdvajao. Mogu samo da kažem da sam jako zadovoljan onim što su klinci pružili. Dobili su šansu i iskoristili su je - bez euforije priča Mrkela.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Giganti redom padaju pred Zvezdom. Posle Zenita na "Pari Premijer kupu", koji je osvojen, pao je i prebogati Fenerbahče, dok je tim iz Toskane "popio petardu" za nepunih pola časa igre.

- Stalno imamo sastanke,razmatramo mogućnosti kako i na koji način možemo da budemo još bolji. Pričamo stalno sa gospodinom Terzićem i šefom stručnog štaba Barakom Baharom. Stvarno verujem da Crvena zvezda može da bude još bolja. To je rekao i Bahar.

Na kraju je sportski direktor šampiona Superlige prokomentarisao eventualni dolazak još nekog pojačanja na najveći stadion:

- Dokle god traje prelazni rok možete da očekujete novog igrača - istakao je Mitar Mrkela za "Mozzart sport".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading