ITALIJAN OSTAO U ŠOKU! Zvezda ga IMPRESIONIRALA, a delije OČARALE: Marakana je SVE!

Autor:

Sport

27.07.2023

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije znao šta ga je snašlo.

ITALIJAN OSTAO U ŠOKU! Zvezda ga IMPRESIONIRALA, a delije OČARALE: Marakana je SVE!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su impresivan meč i u generalnoj probi pred start nove sezone u Superligi Srbije demolirali su Fiorentinu rezultatom 5:0.

Briljirao je Olanjinka sa dva postignuta pogotka, po jednom su se u strelce upisali Kraso, Ivanić i Bukari iz penala, te su "ljubičasti" već posle 26 minuta igre prošli kroz horor film.

Novinar italijanske republike, Mateo Dovelini, nije mogao da sakrije oduševljenje Zvezdom i delijama i impresioniralo ga je ono što je video na Marakani.

Neverovatne stvari u Beogradu. Nakon 26 minuta Fiorentina gubi 5:0 od Crvene zvezde u zaista neverovatnoj atmosferi. Srbi igraju, a "viola" gleda". Šokantno prvo poluvreme za Fiorentinu na "Marakani". Gube 5:0 od Crvene zvezde koja je imala odlične šanse i za veći rezultat. "Viola" ne može da igra, da kreira, da se brani. Kao da italijanski tim nikada nije ni ušao u avion za Beograd - napisao je on posle prvog dela meča, a kasnije je pohvalio atmosferu na stadionu Crvene zvezde:

- Marakana je sve! Crvena zvezda je dominirala nad Fiorentinom u prijateljskom meču. Ali, signali su tu i lekcije moraju da budu naučene. Iako je  leto, ovo može da bude jako korisno da bi se u najboljem mogućem maniru počela sezona.

Šta vi mislite, dokle može Crvena zvezda u Ligi šampiona ove sezone?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading