DELIJE SU ČEKALE OVU VEST! Da li Zvezda i Fiorentina IZLAZE NA TEREN? Situacija je JASNA!

Autor:

Sport

26.07.2023

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama je konačno okončana.

DELIJE SU ČEKALE OVU VEST! Da li Zvezda i Fiorentina IZLAZE NA TEREN? Situacija je JASNA!

Foto: Starsport

Delije tokom meča Zvezda - TSC

Sada je i zvanično jasno - fudbaleri Crvene zvezde i Fiorentine istrčaće na teren Marakane u sredu u 20 časova i odlaganja ove utakmice neće biti.

Posle velike drame i niza peripetija, fudbaleri i stručni štab tima iz Firence uspeli su da polete ka Beogradu u sredu ujutru, te će stići na spektakl.

Sinoć se prvo pojavila informacija da će zbog loših vremenskih uslova u Firenci, koji sprečavaju let, meč biti otkazan, nakon toga se došlo do rešenja da let kasni dva sata, ali su na kraju igrači "ljubičastih" tek danas poleteli ka Beogradu.

 

 

- Ekspedicija Fiorentine u utorak je otišla na aerodrom, ponela torbe i bila potpuno 'spakovana' za put ka Beogradu, ali su igrači i trener Vinćenco Italijano posle određenog vremena pobesneli, jer je snažan vetar onemogućio avion da uzleti - javljaju tamošnji novinari.

Trebalo je da Luka Jović i ekipa polete u utorak u 22 sata, ali i to je propalo, pa su put srpske prestonici krenuli u sredu prepodne.

Delije su dočekale sjajne vesti i nema dileme da će na Marakani biti odigrana spektakularna utakmica na kojoj će Barak Bahar i njegovi izabranici moći da se predstave i domaćoj publici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading