VELEOBRT: Oglasila se Zvezda - neće biti OTKAZIVANJA duela sa Fiorentinom!

Autor:

Sport

25.07.2023

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loši vremenski uslovi neće uticati na odigravanje duela.

VELEOBRT: Oglasila se Zvezda - neće biti OTKAZIVANJA duela sa Fiorentinom!

Foto: Starsport

Prijateljska utakmica između Crvene zvezde i Fiorentine, zakazana za sredu od 20 časova u Beogradu, ipak neće biti otkazana, uprkos navodima beogradskih medija.

Naime, prema prvim informacijama, članovi italijanske ekipe nisu mogli da se ukrcaju na avion i polete ka Beogradu, zbog loših vremenskih uslova u ovoj zemlji. Međutim, došlo je do veleobrta.

Kao i u Srbiji, i Italija se trenutno bori sa velikim i naglim promenama vremena, pa osim ekstremno visokih temperatura, trenutno na "čizmi" imamo i obilne padavine, grad i orkanske vetrove, ali oni neće uticati na fudbalere Fiorentine.

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Povodom dezinformacija oglasili su se i iz FK Crvena zvezda te poručili da će fudbaleri italijsnkog kluba poleteti u 22 časa, kako je i planirano.

Najavljen je pravi spektakl u našoj prestonici, između 30 i 35 hiljada ljudi će prisustvovati utakmici na Marakani, što će Zvezdi poslužiti kao poslednja priprema za početak nove sezone u Superligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading