TEH HAG NAPUŠTA TEATAR SNOVA?: Holanđanin blizu povratka u bivši klub!

Autor:

Sport

04.05.2024

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bavarci žele Holanđanina nazad.

TEH HAG NAPUŠTA TEATAR SNOVA?: Holanđanin blizu povratka u bivši klub!

Foto: www.profimedia.rs

Holandski trener Erik ten Hag, uprkos turbulentnoj sezoni i unutrašnjim promenama u Mančester Junajtedu, i dalje je visoko cenjen. Iako je priznao da je Hari Kejn bio glavna meta Junajteda prošlog leta, sada se spekuliše da bi mogao da pređe u redove Bajerna Minhena. Bajern traži zamenu za odlazećeg trenera Tomasa Tuhela, a Ten Hag je visoko na njihovoj listi želja, s obzirom da je već vodio B tim Bajerna tokom Pep Gvardiolinog mandata.

Ten Hag govori tečno nemački jezik, poznaje filozofiju kluba i uživa podršku važnih ličnosti u klubu. Njegovo iskustvo u integrisanju mladih talenata poput Alehandra Garnacha i Kobija Mainooa u ekipu Mančester Junajteda privuklo je pažnju Bajerna. Međutim, Ten Hag i njegovi saradnici još uvek nisu sigurni u svoju budućnost u Junajtedu, a nedostatak javne podrške od strane vlasnika kluba Džima Ratklifa dodatno ih zbunjuje.

Ukoliko bi Junajted odlučio da se reši Ten Haga, prelazak u Bajern Minhena bio bi san svakog trenera. Ten Hag je istakao da je vreme provedeno u Minhenu bilo dragoceno iskustvo, uprkos tome što je došao kao trener rezervnog tima. Ipak, ukoliko bi Junajted želeo da se rastane od njega, to bi ih koštalo 20 miliona funti, što može biti preveliki trošak u vreme kada klub smanjuje rashode.

Uz sve to, Ten Hag je već propustio priliku da dovede Harija Kejna, kao i vezistu Barselone Frenkija de Jonga i defanzivca Jurienu Timbera koji je prešao u Arsenal. Ukoliko ne uspe da dovede željene igrače tokom leta, postoji mogućnost da bi i sam mogao da napusti Mančester Junajted. U međuvremenu, Ajaks je zainteresovan da ga ponovo angažuje nakon što su otpustili trenera Maurisa Stejna u oktobru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading