ŠOKANTNO: Mančester junajted u potrazi za novim levim bekom, a igrači očekuju nešto sasvim drugo!

Autor:

Sport

18.04.2024

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turbulentno na Teatru snova.

ŠOKANTNO: Mančester junajted u potrazi za novim levim bekom, a igrači očekuju nešto sasvim drugo!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester junajteda

Fudbaleri Mančester junajteda su razočarali ove sezone. Izabranici Erika Ten Haga se trenunto nalaze na sedmoj poziciji i u ovom trenutku su daleko od Evrope, pošto zaostaju deset bodova za Totenhemom koji je na šestom mestu, ali crveno-đavoli moraju da se bore sa Njukaslom koji ima isto bodova kao i oni, samo su na poziciji iznad.

Navijači su vidno nezadovoljni i u više navrata su zviždali ekipi. Junajted ove sezone ima dosta problema i sa povredama. Tim se suočava sa hitnom potrebom da pojača svoj defanzivni sastav, posebno na poziciji levog beka. Tim se uhvatio u koštac sa nizom povreda zbog kojih se bore da stvore konstantnu zadnju liniju.

Odsustvo ključnih igrača kao što su Luk Šo i Tajrel Malasija značajno je uticalo na odbrambene sposobnosti tima, što je navelo klub da da prioritet nabavci novog levog beka. Problemi sa povredama levog beka su bili posebno izraženi, a nedostupnost Luke Soa tokom značajnog dela sezone ometa odbrambenu stabilnost tima.

U međuvremenu, produženo odsustvo Tirela Malasije zbog povrede meniskusa kolena i naknadnih operacija ostavilo je prazninu u timu. Čelnici kluba smatraju da je rešavanje problema na poziciji levog beka ključno. 

Nedavna loša forma tima, sa samo jednom pobedom u poslednjih sedam utakmica Premijer lige, pojačala je pritisak na menadžera Erika ten Haga. Izveštaji sugerišu da bi pozicija Holanđanina mogla biti ugrožena, uz sve više spekulacija o mogućnosti njegovog odlaska na leto. Takođe, San Sport je ekskluzivno otkrio da igrači Mančester Junajteda očekuju da će Ten Hag biti otpušten na leto.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading