VELIKI ŠOK ZA BARSELONU: Katalonci se nisu samo oprostili od Lige šampiona!

Autor:

Sport

16.04.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blagurana u nezavidnoj situaciji.

VELIKI ŠOK ZA BARSELONU: Katalonci se nisu samo oprostili od Lige šampiona!

Foto: FC Barcelona/X

Fudbaleri Barselone su poraženi od Pari Sen Žermena rezultatom 4:1 u okviru revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Katalonci su eliminisani i nisu uspeli da se i posle pet sezona obezbedi plasman među četiri najbolje ekipe u najelitnijem evropskom takmičenju. 

Ispadanjem od Parižana, Blaugrana je izgubila šansu da igra na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine. Planetarno takmičenje odigraće se od 15. juna do 13. jula naredne godine, ali u novom formatu od 32 kluba. Iz Evrope učestvuju 12 klubova, od čega su su 11 već poznata.

To su Čelsi, Real Madrid, Mančester siti, Bajern, Inter, Pari Sen Žermen, Porto, Benfika, Borusija, Juventus i Atletiko Madrid. Zanimljivo je da će Salcburg biti poslednji učesnik ukoliko Arsenal ne osvoji Ligu šampiona. Topdžije svoj četvrtfinalni meč igraju sutra protiv Bajern Minhena, a u prvoj utakmici je bilo 2:2. Sigurno će Austrijanci navijati za Bavarce.

Spekuliše se da će svaki učesnik ovog takmičenja dobiti po 50 miliona evra. Biće zanimljivo videti to, a ovim će se povećati i broj utakmica u sezoni, tako da će fudbalerima sigurno biti teži, jer će takmičarska godina trajati dosta duže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading