NAĐA POKIDALE EMOCIJE NA PROMOCIJI: Novi trener Partizana govorio o POKOJNOM OCU

Autor:

Sport

01.05.2024

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albert kao zvanično prvistrateg crno-belih debituje sutra protiv Vojvodine.

NAĐA POKIDALE EMOCIJE NA PROMOCIJI: Novi trener Partizana govorio o POKOJNOM OCU

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana dočekaće sutra u okviru 33. kolu Superlige Srbije novosadsku Vojvodinu. Crno-beli su nedavno ostali bez trenera Igora Duljaja, koga je na klupi zamenio njegov doskorašnji pomoćnik Albert Nađ. On je danas promovisan u novoj funkciji i odmah je poslao snažnu poruku šta bi to trebalo da se promeni posl ečetiri vezana poraza.

-  Pre svega igrači trebaju da se promene. Oni su ti koji su glavni izvođači radova, mi smo izvođači radova. Kao i prethodni trener, tako i ja - bićemo u njihovoj službi. Ono što je sigurno je da su malo u padu na psihološkom planu zbog rezultata koje smo imali, ali su pre svega profesionalci i svi zajedno kao klub moramo da izađemo iz ove situacije u kojoj smo se našli i niko nije očekivao da imamo četiri poraza. Svako ima neku svoju filozofiju i svoje ideje kako treba da igra i kako smatra da dođe do osnovnog cilja, a to je da ostvariš pobedu. Pokušaćemo sve da sutra protiv jedne ekipe koja je, ja mogu da kažem, u najboljem momentu od svih superligaških ekipa, što rezultatski što kao ekipa i imamo jednu tešku utakmicu ovde - rekao je trener Partizana, pa nastavio o kadrovskim problemima u timu:

- Problemi postoje, što zbog kartona, što zbog povreda, ali opet kažem, ekipa koja bude izašla sutra na teren je najbolja koju Partizan ima i sa njom će pokušati da ostvari cilj a to je pobeda nad jednom izuzetno dobrom ekipom, koja je u najboljem momentu od kada je došao Bandović. Poslednje vreme igraju izuzetno dobro i sigurno je da dolaze sa jednom velikom ambicijom na naš stadion.

Republika

Foto: Starsport

Moraju da se probude: Fudbaleri Partizana

On je naglasio da je postojala želja da postane trener, ali da momenat nije mogao da izabere.

- Sigurno da je želja postojala, ali ne možeš da biraš momenat kada ćeš da budeš trener Partizana. Jednostavno onog momenta kad te pozovu i kad traže i zahtevaju od tebe da probaš da promeniš nešto i da napraviš bolje nego što je bilo. Ne mogu da kažem ništa jer je u prethodnom periodu Igor učinio veliki posao za ekipu, za rezultate, međutim, od prvog momenta sam shvatio da mi je kofer odmah iza vrata i jednostavno rezultati te održavaju na mestu na kome sam ja sada. Onog momenta kada nemaš rezultate, hvataš kofer i tražiš drugu sredinu, ili te ljudi iz kluba zamole da ideš. Ponavljam još jednom, najveću odgovornost imam prema pokojnom ocu koji je davne 1987. godine saslušao moje srce koje mi je reklo da ne trebam da idem na crveno-belu već na crno-belu stranu Topčiderskog brda jer je to bio moj životni san. Posle toga kada sam došao i kada sam rastao ispunjavao sam želje koje je on imao - posao sam prvotimac, kapiten, u jednom periodu čak i najmlađi u istoriji Partizana. Na žalost nije dočekao, pre dve godine je preminuo i nije dočekao da postanem trener i možda najveću odgovornost imam prema njemu - dodao je Nađ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading