BORJAN DOBIO PITANJE DA LI BI PREŠAO U PARTIZAN: Pogledajte reakciju ljubimca Delija! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.05.2024

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Zvezde dobio šokatnto pitanje o Ognjena Amidžića.

BORJAN DOBIO PITANJE DA LI BI PREŠAO U PARTIZAN: Pogledajte reakciju ljubimca Delija! (VIDEO)

Foto: Starsport

Milan Borjan

Golman Crvene zvezde koji je bio na pozajmici u Slovanu iz Bratislave protekle sezone, Milan Borjan, sinoć je bio gost emisije "Ami G Show" gde je odgovarao na brojna pitanja voditelja Ognjena Amidžića. Jedna od nezaobilaznih tema bila je, naravno, rivalitet između Crvene zvezde i Partizana.

Borjan je sa osmehom na licu odgovorio na pitanje da li bi ikada prešao u redove Partizana. Taj odgovor nasmejao je kako samog Borjana, tako i gledaoce, koji nisu očekivali takvu reakciju. Umesto direktnog odgovora, Borjan je uzvratio pitanjem voditelju, što je dodatno začinilo atmosferu emisije.

- Da li bi prešao u Partizan nekad?

Na šta je Borjan odgovorio pitanjem.

- (Smeh) je l' imaš neko novo pitanje?

Iako nije dao konkretan odgovor, Borjanov odgovor je definitivno ostavio prostora za razmišljanje o mogućoj budućnosti, ali je istovremeno pokazao i koliko je duboko ukorenjen rivalitet između ova dva velika kluba.

Borjan je definitivno obeležio jedan period u Crvenoj zvezdi i postao veliki ljubimac Delija. Mnogo je dao za klub, a dolaskom Baraka Bahara, morao je da se preseli u Slovan Bratislavu na pozajmicu. Ostaje da vidimo da li će se vratiti u Ljutice Bogdana, pošto ima ugovor još dve sezone ili će ipak otići još negde na pozajmicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading