"DETONACIJA" NA MARAKANI: Crvena zvezda dobila NOVO POJAČANJE - fudbaler ODBIO timove iz Serije A!

Autor:

Sport

23.07.2023

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi razlog za slavlje kod navijača šampiona Srbije.

"DETONACIJA" NA MARAKANI: Crvena zvezda dobila NOVO POJAČANJE - fudbaler ODBIO timove iz Serije A!

Foto: FK Crvena zvezda

Marakana

Nastavljaju u Crvenoj zvezdi sa sjajnim poslovanjem u ovom prelaznom roku, a na Marakanu je stiglo novo pojačanje.

U pitanju je mladi Uroš Kabić, doskorašnji fudbaler Vojvodine, koji je danas zvanično predstavljen na našem najvećem stadionu.

- Vrlo sam uzbuđen što dolazim u ovako veliki klub kao što je Crvena zvezda. Zaista je čast i privilegija biti u Zvezdi, a moja želja je da se dokažem i opravdam svoj dolazak. Gledao sam sve Zvezdine utakmice na pripremama, video sam da ekipa sjajno igra, i srećan sam što dolazim u takav sistem. Radujem se radu sa trenerom Barakom Baharom, vidim da mladi igrači dobijaju priliku i želim da budem nosilac igre Crvene zvezde jednog dana. Naravno, radujem se i tome što ću igrati Ligu šampiona - istakao je Kabić, koji je zadužio dres sa brojem 70.

Foto: Starsport

Uroš Kabić na predstavljanju

Mladi krilni fudbaler je istakao i da je imao ponude iz Italije, ali da se odlučio da dođe u Crvenu zvezdu.

- Zahvalio bih se ljudima iz Zvezde što su me doveli, zahvalan sam što sam došao u najveći klub u Srbiji i želim da se dokažem. Bilo je interesovanja italijanskih klubova, pričalo se, ali poziv Zvezde je bio najkonkretniji i oni su imali najveću želju da dođem. Lično, i ja sam želeo u Zvezdu.

Što se tiče Kabića, u pitanju je momak rođen 2004. godine, koji je do sada igrao samo za ekipu Vojvodine. U dresu prvog tima ovog kluba je zabeležio 52 nastupa, a četiri puta se upisao u listu strelaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading