ZVEZDA ILI INOSTRANSTVO? Vojvodina OTKRILA kome je vezista BLIŽI!

Autor:

Sport

19.07.2023

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Novosađana Dragoljub Zbiljić progovorio o odlasku veziste sa "Karađorđa".

ZVEZDA ILI INOSTRANSTVO? Vojvodina OTKRILA kome je vezista BLIŽI!

Foto: Starsport

Rukodovstvo Crvene zvezde nalazi se u poodmaklim pregovorima sa Vojvodinom, oko angažovanja Uroša Kabića. Jedan od najvećih talenata srpskog fudbala želja je struke srpskog šampiona, ali i nekoliko evropskih klubova.

Iako u Ljutice Bogdana veruju da će sa uspehom realizovati ovaj transfer, sa "Karađorđa" je stigla drugačija budućnosti sjajnog veziste.

Prema rečima predsednika Vojvodine, Dragoljuba Zbiljića, član mlade reprezentacije Srbije bliži je odlasku u inostranstvo, nego dolasku na Marakanu, istakavši da su finansijski mnogo interesantnije ponude na stolu, u odnosu na onu koju je poslala Zvezda.

Foto: Starsport

Predsednik Vojvodine Dragoljub Zbiljić

Ovim iskazom Zbiljić nije stavio tačku na transfer Kabića u Crvenu zvezdu, ali je podvukao da je transfer daleko od realizacije sa srpskim šampionom.

- Kabić je u ovom trenutku mnogo bliži odlasku u inostranstvo. Imamo ponude iz drugih zemalja za Kabića, koje su finansijski mnogo interesantnije od one koju je poslala Zvezda. Svakako uvažavamo i želju igrača i zbog toga ćemo nastaviti pregovore i sa Zvezdom, ali ponavljam da smo daleko od dogovora - rekao je Dragoljub Zbiljić, predsednik Vojvodine za Mozzart Sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading