PREGOVORI SU U POODMAKLOJ FAZI! Zvezda dovodi još jedno pojačanje! Stiže najveći talenat Vojvodine!

Autor:

Sport

19.07.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler koji se proslavio golom protiv srpskog šampiona, želja trenera Baraka Bahara.

PREGOVORI SU U POODMAKLOJ FAZI! Zvezda dovodi još jedno pojačanje! Stiže najveći talenat Vojvodine!

Foto: Starsport

Prvak Srbije i dalje nije stavio tačku na letnju pijacu, pošto se na meti Crvene zvezde našao najveći talenat novosadske "stare dame" Uroš Kabić!

Budući da su pregovori beogradskih i novosadskih crveno-belih u poodmakloj fazi, očekuje se da će Kabić uskoro zadužiti opremu učesnika Lige šampiona.

U Ljutice Bogdana veruju da će ceo transfer uskoro biti uspešno završen, odnosno, da će jedan od najvećih bisera srpskog fudbala staviti paraf na vernost ekipi koju sa klupe predvodi Barak Bahar.

Foto: Starsport

Kabić slavi gol protiv Zvezde

Veliki broj klubova iz inostranstva izrazio je želju da angažuje Kabića, međutim, kako su ponude splasnule, u trku se uključila i Crvena zvezda.

Valja istaći da je tokom prošlosti bilo nekoliko transfera iz Vojvodine u Zvezdu, kada su klubovi imali sjajne odnose. Tome svedoče prelasci nekolicine fudbalera sa "Karađorđa" na Marakanu, kao i u suprotnom smeru, a dokaz je i saradnja između klubova i transfer Andrije Radulovića u Vojvodinu ovog leta, koji je bio velika želja na "Karađorđu", dok su ga sa najvećeg srpskog stadiona pustili bez obeštećenja, uz 50 odsto od naredne prodaje igrača.

Kabić igra na poziciji krila, a do sada je u karijeri na 35 utakmica postigao dva gola za Vojvodinu, jedan od njih je bio baš protiv srpskog šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading