DELIJE U TRANSU: Vrhunska vest za Zvezdu - novi POTPIS na Marakani!

Autor:

Sport

18.07.2023

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desni bek će tri sezone nositi crveno-beli dres.

DELIJE U TRANSU: Vrhunska vest za Zvezdu - novi POTPIS na Marakani!

Foto: FK Crvena zvezda

Kosta Nedeljković, desni bek Crvene zvezde, produžio je ugovor sa beogradskim velikanom, pa će, umesto do 2024, novi potpis važiti do 2026. godine.

Kako saznaje "Telegraf", u redovima šampiona Srbije su se na ovaj potez odlučili nakon Pari kupa, pripremnog turnira u Sankt Petersburgu, gde je mladi Nedeljković pokazao sve svoje kvalitete i uverio Baraka Bahara da već sada može na njega da ozbiljno računa u narednoj sezoni.

Osećaj je neverovatan. Prošao sam Zvezdinu školu, došao sam iz Smedereva u Beograd da bih ostvario san i zaigrao za klub koji volim. To nema cenu. Tako da, tu sam, slušam, radim i daću sve od sebe da pomognem ekipi da ostvarimo što bolje rezultate. Mislim da sam se prilagodio, nemam tremu, ali sve je lakše uz ovako dobre saigrače i stručni štab - rekao je Nedeljković nedavno.

Foto: FK Crvena zvezda

Kosta Nedeljković u dresu Crvene zvezde

Pomenuti desni bek je prošao sve mlađe kategorije Zvezde, a nakon toga je prolećni deo sezone proveo na kaljenju u Grafičaru, gde je sticao iskustvo, kako bi ove sezone mogao da nosi dres prvog tima.

Šansu je dobio na turniru u Rusiji, gde je bio član startne postave protiv Zenita, odnosno Nefčija. Ukazano poverenje je iskoristio u potpunosti, osvojio je srca navijača, pa nema sumnje da će ovo produženje ugovora obradovati fanove Zvezde pred start nove fudbalske sezone u Srbiji, koji je zakazan za 29. jul.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading