ŠOK NA MARAKANI: Crvena zvezda OSTALA bez pojačanja?!

Autor:

Sport

15.07.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti za navijače šampiona Srbije.

ŠOK NA MARAKANI: Crvena zvezda OSTALA bez pojačanja?!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde odlično su završili posao na pripremnom turniru u Sankt Petersburgu, pošto su u utakmicama protiv Zenita, Fenerbahčea i Nefčija zabeležili sve tri pobede.

Sjajno je funkcionisala igra izabranika Baraka Bahara, a pre svega napadački deo, koji je u tri jake provere postigao devet golova i pokazao da funkcionišu kao sat pred početak naredne sezone.

Neko vreme se spekulisalo da će na Marakanu stići još jedan napadač, u pitanju je Emanuel Late Lat, ali kako saznajemo, deluje da od tog posla neće biti ništa.

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde

Napadač iz Obale Slonovače bio je pred vratima kluba, delovalo je da je transfer završen, ali je ipak sve zakočilo, što je potvrdio i njegov menadžer. Spekulisalo se da je u pitanju problem sa novcem, ali se čini sada da su se na Marakani ohladili od napadača Atalante, koji je prošle godine nastupao za Sent Galen.

Naime, Barak Bahar, izraelski stručnjak, smatra da napada Crvene zvezde trenutno deluje odlično, vrlo dobro funkcionišu Žan Filip Kraso i Piter Olajinka, a nadaju se u taboru Zvezde da će situacija biti još bolja kada se od povrede oporavi Aleksandar Katai.

Podsetimo, Crvena zvezda će ove sezone pokušati da odbrani duplu krunu osvojenu u Srbiji, kao i da zabeleži što bolji rezulat u Ligi šampiona, gde će nastupati u grupnoj fazi elitnog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading