PALA ODLUKA: Poznato kada će biti odigran večiti derbi!

Autor:

Sport

18.07.2023

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako žreb još uvek nije održan, već je jasno kada će se sastati večiti rivali.

PALA ODLUKA: Poznato kada će biti odigran večiti derbi!

Foto: Starsport

Duel Dragovića i Natha na večitom derbiju

Takmičenje u Mozzart Bet Superligi Srbije trebalo bi da počne 29. jula, a danima se spekulisalo da bi prvi večiti derbi u novoj sezoni mogao da bude odigran već u 1. kolu.

Početak domaćeg šampionata sačekaće rasplet slučaja Kolubara, ali njegov ishod neće pomeriti okršaje crveno i crno-belih, koji su već zakazani iz razloga što je žreb poludirigovan.

Stoga, Crvena zvezda i Partizan će odmeriti snage u sklopu 9. i 24. runde, pošto će klub iz Ljutice Bogdana uzeti broj jedan kao branilac titule, dok je za "parni valjak" rezervisana devetka zbog zahteva policije i pitanja bezbednosti.

Podsećanja radi, ishod žalbe Lazarevčana trebalo bi da bude poznat 21. jula, a na termine najveće svetkovine srpskog fudbala ne bi trebalo da utiče ni eventualno proširenje lige na 17 ili 18 klubova.

Pehar namenjen srpskom šampionu braniće naš najtrofejniji tim, koji je zahvaljujući šestoj vezanoj tituli obezbedio nastup u grupnoj fazi Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading