NATHO SMIRIVAO NOVOG GOLMANA ZVEZDE: Glazer me je pozvao, bio je JAKO ZABRINUT!

Autor: Stefan Mišljenović

Sport

11.07.2023

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podelio je Izraelac zanimljivu anegdotu.

NATHO SMIRIVAO NOVOG GOLMANA ZVEZDE: Glazer me je pozvao, bio je JAKO ZABRINUT!

Foto: starsport

Sportisti iz Izraela sve češće se odlučuju da za svoju karijeru izaberu Srbiju.

Partizan ima Bibrasa Natha u fudbalskom, a Jama Madara u košarkaškom timu, dok su na Marakani golman Omri Glazer, ali i trener Barak Bahar.

Virtuoz ekipe iz Humske, kao i bivši reprezentativac Izraela koji se od nacionalnog tima oprostio nedavno, Bibras Natho, u razgovoru za naš portal dotakao se ove zanimljive teme.

Republika

Foto: Starsport

Natho u dresu Partizana

 

- U poslednje dve godine imamo svoje "malo selo" u Srbiji. Talentovana smo sportska nacija, imamo mnogo dobrih igrača i trenera, to je ovde primećeno i sada je vreme za nas. Jam Madar je moj veliki prijatelj, i jako mi je drago da vidim kako igra i napreduje. Sazreo je i biće sve bolji. Barak Bahar i njegov tim su mi poznati od ranije. Oni su vrhunski momci, profesionalci koji rade stvari na pravi način. Tužan sam što su došli u Zvezdu. Nadam se da će od sledećeg kluba imati ogroman uspeh, ali ne u Crvenoj zvezdi. Omri Glazer je moj odličan prijatelj i saigrač iz reprezentacije, sjajan je golman i ogroman talenat. Teško je jer smo van fudbala prijatelji, ali kada počne sezona, naravno nismo - rekao nam je Natho, pa otkrio zanimljivu anegdotu:

- Kada me je Glazer pozvao i rekao da je potpisao za Zvezdu, te da dolazi u Srbiju, bio je jako zabrinut. Ja sam mu rekao da su ovde najbolji ljudi i da ništa ne brine, da će samo uživati. Za njega je ovo prvi odlazak u inostranstvo. Mozemo biti i kumovi, i najbolji prijatelji, ali na terenu se to poništava. Nadam se, zaista se nadam da ću postizati golove protiv njega.

Republika

Foto: Starsport

Omri Glazer

 

Zaista, zanimljiva priča, a videćemo kako će izgledati susret Glazera i Natha već u prvom večitom derbiju naredne sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading