TORBA KOJU JE NOSIO DOSTAVLJAČ KADA JE LIKVIDIRAO JOROVIĆA KRIJE TAJNU UBISTVA: Bića poslata na veštačenje, a to nije sve što je nađeno u "Štek" stanu!

Autor:

Hronika

11.07.2023

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da se Goran M. maskirao u dostavljača hrane i tako pratio od teretane do kuće Milana Jorovića, a onda ga likvidirao.

TORBA KOJU JE NOSIO DOSTAVLJAČ KADA JE LIKVIDIRAO JOROVIĆA KRIJE TAJNU UBISTVA: Bića poslata na veštačenje, a to nije sve što je nađeno u "Štek" stanu!

Foto: Društvene mreže

Ubistvo u Zemunu

Beogradska policija u stanu koji su koristili osumnjičeni za likvidaciju Milana Jorovića (30) iz Zemuna našla je torbu za dostavu hrane koja je, najverovatnije, korišćena u zločinu, saznaju beogradski mediji.

Prema prvm informacijama, torba je poslata na veštačenje, piše Telegraf.

Sumnja se da se Goran M. maskirao u dostavljača hrane i tako pratio od teretane do kuće Jorovića. Kada je Milan parkirao svoj "mercedes" i izašao iz njega ubica mu je prišao na svega pet metara i u njega ispalio devet hitaca, a zatim ga sa jednim overio.

Zatim je pobegao na motoru i greškom skrenuo u perionicu.

Kako se saznaje, četvorica osumnjičenih mesecima su spremali ubistvo Jorovića. Pratili su ga kako bi saznali njegove navike.

- Imali su nekoliko "štek" stanova. U jednom su nađene moto rukavice, a u drugom torba za dostavu hrane. Pištolj kojim je ubijen Jorović još nije nađen - kaže sagovornik blizak istrazi.

Istraga ubistva u Zemunu

Protiv četvorice osumnjičenih za učešće u ubistvu Milana Jorovića 21. juna ove godine u Zemunu Više javno tužilaštvo u Beogradu juče je pokrenulo istragu.

Osumnjičenima Goranu M. (26), Darku K. (26), Igoru G. (33) i Zoranu J. (26) na teret se stavlja krivično delo Teško ubistvo na podmukao način u saizvršilaštvu.

Svi osumnjičeni su se na saslušanju branili ćutanjem, odnosno iskoristili su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu.

Pritvor osumnjičenim za likvidaciju Jorovića

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenima odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke, da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i jer je za krivično delo koje im se stavlja na teret propisana kazna zatvora preko 10 godina, a način izvršenja ili težina posledice su doveli do uznemirenja javnosti, koje može ugroziti nesmetano i pravično vodjenje krivičnog postupka, a Goranu M. i zbog opasnosti od bekstva. Njima je juče određen pritvor.

Oni se sumnjiče da su u više navrata pratili i opesrvirali Jorovića, a 21. juna Goran se maskirao u dostavlјača hrane, motorom prišao do oštećenog i iz vatrenog oružja u njega ispalio više metaka, usmrtivši ga.

Nakon toga je pobegao motociklom sa lica mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading