IŠČUPALI GA IZ AUTOMOBILA PA GA BACILI NA ZEMLJU! Snimak hapšenja osumnjičenog za svirepo ubistvo Milana u Zemunu - spektakularna akcija MUP-a!(VIDEO)

Autor:

Hronika

08.07.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku je dalji rad policije.

IŠČUPALI GA IZ AUTOMOBILA PA GA BACILI NA ZEMLJU!  Snimak hapšenja osumnjičenog za svirepo ubistvo Milana u Zemunu - spektakularna akcija MUP-a!(VIDEO)

Foto: prinscreen/mup

U efikasnoj akciji beogradske policije i Višeg javnog tužilaštva, uhapšeni su  G. M. (26), D. K. (27), I.G. (33) i Z.J. (26) koji se sumnjiče da su izvršili krivično delo teško ubistvo muškarca (30), 21. juna ove godine u Zemunu, kada se I. G. maskirao u dostavljača hrane.

Kako se vidi na snimku MUP-a, oni su izvučeni iz automobila i odmah oboreni na zemlju.

Odmah su im stavljene lisice na ruke.

Kako je MUP saopštio, oni se sumnjiče da su u više navrata pratili i opesrvirali tridesetogodišnjeg muškarca a 21. juna osumnjičeni G. M. se maskirao u dostavljača hrane, prišo motorom do žrtve i iz vatrenog oružja u njega ispalio više metaka, usmrtivši ga.

Kako se navodi, u toku je dalji rad policije.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading