MILANOVOG DŽELATA ČUVAJU KLANOVI OD POLICIJE?! Zemunac krio MRAČNU TAJNU koja ga je koštala života - prijateljstvo sa OVIM čovekom ga je približilo ŠKALJARCIMA!

Autor:

Hronika

29.06.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jorović je od ranije poznat policiji.

MILANOVOG DŽELATA ČUVAJU KLANOVI OD POLICIJE?! Zemunac krio MRAČNU TAJNU koja ga je koštala života - prijateljstvo sa OVIM čovekom ga je približilo ŠKALJARCIMA!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Društvene mreže

Milan Jorović (30) iz Beograda ubijen je prošle srede u Zemunu ispred kuće u kojoj živi.

Policija češlja Beograd jer sumnja da se osumnjičeni za likvidaciju upravo ovde i krije.

- Kamere su ubicu na motoru snimile već ispred teretane u kojoj je Jorović trenirao. Na sebi je imao kacigu, tamnu jaknu, a na leđima torbu poznatog dostavljača hrane. Čim je Jorović seo u "mercedes", ubica je počeo da ga prati. Sačekao je da se parkira ispred kuće, a zatim mu sa razdaljine od pet metara ispalio 9 hitaca. Kamera je snimila i trenutka kada mu je prišao i "overio ga" - objašnjavaju.

Sledeća kamera uhvatila je ubicu kako, nakon zločina, skreće u jednu perionicu. Nakon toga mu se gubi trag.

Sumnja se da je likvidacija do najsitnijih detalja planira i da se osumnjičeni krije u jednom od "štek stanova".

Prijateljstvo sa Hemijom

Postoji mogućnost da atentatora neko blizak klanovima štiti i drži van domašaja policije. 

Ubijeni je bio prijatelj i sa Nemanjom Bojovićem Hemijom, koji je svojevremeno označen kao vođa "novog zemunskog klana" koji je osuđivan zbog pokušaja ubistva, reketiranja i trgovine drogom. Prema nekim informacijama Hemija je blizak sa zloglasnim "škaljarskim klanom", upravo zbog ovoga se i proverava da li je Milan svojim druženjem sa Hemijom postao meta - dodaje se. 

Inače Nemanja Bojović Hemija je i vođa navijačke grupe "Zabranjeni" Fudbalskog kluba Partizan, koji je sredinom januara ranjen ispred kuće svoje majke u Zemunu, a samo mesec i po dana kasnije je bačena bomba ispred njegove kuće. 

Jorović je od ranije poznat policiji.

Istraga vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading