„Talenat je mrvica, ostalo su žrtva i rad“, Miloš Bosančić za XtipStream emisiju!

Autor:

Sport

14.07.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred Vama je najnovija MerkurXtip emisija...

 

Prva sezona Xtip Stream „Emisije“ sa Sandrom pobrala je simpatije sportske javnosti i nastavlja punom parom. Bavi se fudbalskim temama uz sjajne i dokazane sagovornike u ovom sportu, a različitih pozadina, karijera, ciljeva i radnih navika.

 

U 23. epizodi emisije „Xtip Stream“ gost je Miloš Bosančić, fudbaler čija karijera može da posluži mnogobrojnim mladim igračima u pogledu kako treba paziti na svoj razvoj, zato je naša najiskrenija preporuka da upravo oni, ali i svi igrači, poslušaju ovaj intervju.

Bosančić je karijeru kao dečak započeo u Crvenoj zvezdi i to posle poziva za mlade talente koji je otkrio njegov deda čitajući „Politiku“, da bi ubrzo prešao u Partizan zbog želje da trenira sa rođenim bratom. Karijera ga je vodila od Teleoptika, preko Boaviste, do OFK Beograda, te Čukaričkog do Slovana iz Libereca u kom je doživeo najsvetlije trenutke u karijeri. Nastupao je zatim u Azerbejdžanu, Kini, Južnoj Koreji, Tajlandu, gde je imao više ili manje uspeha i manje ili više lepih iskustava, ali ga je put ponovo doveo do Libereca pa na kraju do Voždovca i Rada.

Kroz čitavu karijeru imao je nezvanični nadimak „Luda glava“ koji ga je neretko koštao, ali i limitirao fudbalske mogućnosti tako da je večito ostao kao vrhunski talenat. Na njegovu žalost, karijera je mogla da bude mnogo drugačija i plodonosnija, a ostavljamo vam da čujete šta mu se sve dešavalo i kako trnovit put je prošao od početka do kraja.

Kao što je poznato, na svakog igrača utiču mnogobrojni spoljni uticaji, a čućete šta je sve proživeo. Poslušajte kako je bilo Bosančiću u Partizanu kada je tu bio i Bata Mirković, razne dogodovštine uvek „luckastog momka“, kao i čudnu situaciju vezanu za himnu Srbije dok je bio član mlađih kategorija naše zemlje.

Na kraju, preporučujemo da čujete i koji je savet dao svim mladim igračima koji su tek na početku ili čija karijera tek treba da dobije onaj veliki zaokret ka visinama. Sve u svemu, poučna priča Bosančića mogla bi da posluži kao putokaz mnogima koji su sada talenti, da ne ostanu samo na tome.

 

 

Pratite MerkurXip YouTube kanal i očekujte još puno sjajnih gostiju u Xtip Emisiji sa Sandrom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading