KNJGA JE SPALA NA JEDNO SLOVO: Međedović završio učešće u Madridu - Čeh je bio nepremostiva prepreka!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.04.2024

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više se nije moglo.

KNJGA JE SPALA NA JEDNO SLOVO: Međedović završio učešće u Madridu - Čeh je bio nepremostiva prepreka!

Foto: Starsport

Hamad Međedović

Dalje od druge runde Mastersa u Madridu se nije moglo.

Na startu ovogodišnjeg Masters turnira u Madridu Hamad Međedović je nakon velike borbe u tri seta eliminisao predstavnika Sjedinjenih Američkih Država Aleksadra Kovačevića rezultatom 2:1 (4:6, 7:5, 6:4), ali je već naredna runda za njega bila nepremostiva.

Srpski teniser Hamad Međedović završio je svoje učešće na masters turniru u Madridu nakon poraza od Čeha Jiržija Lehečke. Lehečka je opravdao ulogu favorita protiv Međedovića, pobedivši ga rezultatom 2:0 (7:5, 6:4) za sat i 30 minuta.

Iako je Međedović bio 99 mesta slabije plasiran na ATP listi u odnosu na Čeha, borio se hrabro ali na kraju nije uspeo da iskoristi prilike koje je tokom meča imao.

Foto: Starsport

Dalje od druge runde se nije moglo - Hamad Međedović

 

Čeh Jirži Lehečka uspeo je da zadrži inicijativu tokom meča, ostvarivši dva brejka. Prvi kod rezultata 6:5 u prvom setu, dok je do drugog stigao već na početku drugog.. Međedović je imao priliku da se vrati u meč kada je Čeh vodio 2:1 u drugom setu, ali nažalost propustio je čak šest brejk lopti.

Nakon pobede nad Međedovićem, Lehečka se plasirao u treće kolo gde će se susresti sa brazilskim teniserom Tijagom Monteirom. Monteiro je danas eliminisao Stefanosa Cicipasa, što znači da će Lehečka imati izazovnog protivnika u narednoj rundi.

Ovaj poraz Međedovića označava kraj njegovog nastupa na ovogodišnjem Mastersu u Madridu, ali predstavlja važno iskustvo za mladog srpskog tenisera.

Eliminacijom Hamada Međedovića, srpski tenis je ostao samo sa još jednim predstavnikom na madridskoj šljaci. U pitanju je Miomir Kecmanović koji će se u drugom kolu sastati sa Norvežaninom Kasperom Rudom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading