PROŠLI KROZ PAKAO, PA STIGLI U BEOGRAD! Jović i ekipa SPREMNI za Zvezdu! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

26.07.2023

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači Fiorentine uspeli su da se dokopaju srpske prestonice.

PROŠLI KROZ PAKAO, PA STIGLI U BEOGRAD! Jović i ekipa SPREMNI za Zvezdu! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović i Nikola Milenković

Sve je spremno za prijateljsku utakmicu koju će u sredu od 20 časova na Marakani odigrati Crvena zvezda i Fiorentina.

Bilo je problema u organizaciji ove utakmice i to sve zbog strašnog vetra koji je duvao u Firenci i zbog kog je let "ljubičastih" pomeren sa utorka na sredu.

Umesto u kasnim večernjim časovima u utorak, Luka Jović i ekipa prošli su kroz pakao na aerodromu, ali su stigli u prestonicu Srbije u sredu, a na Instagram stranici Fiorentine osvanulo je nekoliko storija iz Beograda na kojima se vidi da je ovaj tim spreman za spektakl.

Ekspedicija Fiorentine u utorak je otišla na aerodrom, ponela torbe i bila potpuno 'spakovana' za put ka Beogradu, ali su igrači i trener Vinćenco Italijano posle određenog vremena pobesneli, jer je snažan vetar onemogućio avion da uzleti - otkrili su detalje drame tamošnji novinari.

Sada je jasno da će se utakmica odigrati, a kako su se igrači i stručni štab Fiorentine proveli po dolasku u Beograd možete pogledati u video snimku iznad.

Nema dileme da će Marakana večeras "goreti" i da će Barak Bahar i fudbaleri Crvene zvezde iskoristiti priliku da se prikažu delijama u pravom svetlu, te da utanače i poslednje detalje pred start nove sezone u Superligi Srbije.

Podsetimo, Crvena zvezda će ove sezone igrati na tri fronta - pored Superlige i Kupa Srbije, tim Baraka Bahara naći će se i u grupnoj fazi Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading