IMA LI RAZLOGA ZA BRIGU? Poznato STANJE Aleksandra Dragovića - evo KADA se VRAĆA NA TEREN!

Autor:

Sport

27.07.2023

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije igrao protiv Fiorentine i navijači su se zapitali zbog čega.

IMA LI RAZLOGA ZA BRIGU? Poznato STANJE Aleksandra Dragovića - evo KADA se VRAĆA NA TEREN!

Foto: Starsport

Defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Dragović

Fudbaleri Crvene zvezde demolirali su Fiorentinu na Marakani rezultatom 5:0 i pokazali su navijačima da sa razlogom mogu da se nadaju velikim rezultatima ove sezone.

Ovo je bila poslednja provera tima Baraka Bahara pred start Superlige Srbije i utakmicu protiv Vojvodine (nedelja, 20.00, Marakana), a navijači su se zabrinuli zbog čega u sastavu protiv "ljubičastih" nije bilo kapitena Aleksandra Dragovića.

Razloga za brigu ipak nema! Dragović je imao lakšu povredu i mogao je da igra, ali izraelski stručnjak nije želeo da rizikuje te ga je ostavio van sastava i odmorio.

Barak Bahar imaće Aleksandra Dragovića na raspolaganju za utakmicu protiv Vojvodine, te se može očekivati da nekadašnji reprezentativac Austrije bude na terenu u nedelju uveče.

Republika

Foto: facebook.com/crvenazvezdafk

Aleksandar Dragović

 

Da li će i zaigrati zavisi isključivo od šefa stručnog štaba Crvene zvezde koji je blistao posle utakmice protiv Fiorentine.

Očekivao sam dobru igru, bolju nego ranije, što smo i prikazali. Imali smo dobar ritam, momentum, međutim moramo biti svesni da je ovo tek početak sezone - rekao je Bahar, pa dodao:

- Iskreno, ne sećam se da li mi je ikada moj tim dao pet golova za ovako kratko vreme, mogli smo dati još koji gol u prvom delu igre, ali ono pravo tek dolazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading