OTVORILA DUŠU: Glazerova supruga se oglasila o dolasku u Beograd!

Autor:

Sport

21.07.2023

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelepa Šira je vrlo brzo okupirala pažnju delija.

OTVORILA DUŠU: Glazerova supruga se oglasila o dolasku u Beograd!

Foto: Starsport

Omri Glazer

Omri Glazer, nekadašnji golman Hapoela Ber Ševe, jedno je od najvećih pojačanja Crvene zvezde u ovom prelaznom roku.

Izraelac je vrlo brzo postao miljenik navijača Crvene zvezde, a o njegovom dolasku u Beograd se oglasila i Šira Glazer, njegova supruga.

- Mi ne gledamo druge. Znamo ko je Omri, koliko vredi i koliko je dobar. Zna i stručni štab, zato su ga doveli. Verujem u njega i uz njega sam do kraja. Uspeh u LŠ? Pa očigledno je da je Zvezda zbog toga i dovela Bahara, kao i Omrija. Žele daleko da doguraju i jako sam uzbuđena zbog toga. Zvezda ima jako dobar tim i uz Božiju pomoć će uspeti – rekla je Šira u razgovoru za portal "One".

Foto: Instagram/snezanafi, shiramorag

Snežana Borjan i Šira Glazer

Ona je govorila i o odnosu Baraka Bahara i Omrija Glazera.

Istina je da nisam bila iznenađen, a Omari i Barak su od početka imali veoma dobru vezu i čak i kada su im se putevi razišli, bilo je to sa puno poštovanja jedno prema drugom. Barak nije izbacio Omrija iz Haife, istina je da niko nije, čak su i oni zaista želeli da on ostane. Omri je taj koji je izabrao da ode, jer je smatrao da je pravo vreme za promenu - priznala je Šira, uz napomenu da je Bahar trenirao Glazera u Haifi.

Podsetimo, Crvena zvezda 29. jula počinje takmičenje u Superligi, a do tada crveno-bele čeka i utakmica sa Fiorentinom, 26. jula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading