KO JE OMRI GLAZER? Borjanov naslednik za nove stranice ISTORIJE Zvezde! Ima DVA pasoša i VRELU dizajnerku u krevetu!

Autor:

Sport

21.06.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Donosimo vam sve što treba da znate o nasledniku Milana Borjana.

KO JE OMRI GLAZER? Borjanov naslednik za nove stranice ISTORIJE Zvezde! Ima DVA pasoša i VRELU dizajnerku u krevetu!

Foto: Tanjug/AP

Omri Glazer

Saga oko novog golmana Crvene zvezde je završena - Omri Glazer stigao je u Beograd i uskoro će biti promovisan u naslednika Milana Borjana.

Jedna era je završena i Borjan je posle punih šest godina završio svoju misiju kao golman Zvezde i na njegovo mesto dolazi 27-godišnji Izraelac. Šta navijači šampiona Srbije mogu da očekuju od ovog čuvara mreže?

PRVI PUT NA MARAKANI - GOLMAN KOJI NE PRIČA SRPSKI

Za početak - ovo će biti istorijski transfer Crvene zvezde jer nikada ranije strani golman nije čuvao mrežu kluba sa Marakane.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Omri Glazer protiv Viljareala

 

Tačnije, Milan Borjan jeste branio za Kanadu, ali jezička barijera nije postojala, te će sada prvi put neko ko ne priča srpski braniti za Zvezdu. Kako će se snaći - ostaje da se vidi.

TITULA, KUP, SUPERKUP...

Omri Glazer ponikao je u mlađim kategorijama Hapoel Ranane iz koje je otišao u Makabi Haifu. Pored ova dva kluba Glazer je branio i za Nes Zionu i Hapoel Ber Ševu iz koje dolazi u Crvenu zvezdu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Omri Glazer

 

U klupskom fudbalu branio je na ukupno 185 utakmica - 83 za Hapoel Ber Ševu, 62 za Makabi Haifu, 33 za Nes Zionu i 7 za Hapoel Rananu i primio je ukupno 202 gola, a mrežu je uspeo da sačuva na 60 utakmica. Od trofeja u kolekciji ima šampionat Izraela sa Makabi Haifom, gde je i sarađivao sa Barakom Baharom, kao i Kup i Superkup ove zemlje sa Hapoel Ber Ševom.

TEK SE NAMETNUO U REPREZENTACIJI

Što se reprezentacije tiče, Omri Glazer bio je standardan u mlađim selekcijama Izraela, a za seniorski tim debitovao je u porazu od Severne Makedonije (0:1), 2. septembra 2017. godine. Od tada, pa do danas, upisao je ukupno šest nastupa i njegovo vreme u ovoj selekciji tek dolazi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Omri Glazer

 

Glazera karakteriše visina - sa 190 centimetara izgleda zaista dominantno na golu. Pored visine, veoma je siguran i u igri nogom, te mu je to možda i najveća prednost u odnosu na Milana Borjana.

LJUBAV CVETA

Pored izraelskih papira, Glazer poseduje i rumunsko državljanstvo, a blista i na ličnom planu gde je srećno oženjen vrelom i veoma poznatom modnom dizajnerkom, Širom Glazer Morag. 

 

 

 

 

Ona je osnivač "Vague et chanson" brenda koji je veoma poznat u velikim modnim centrima poput Milana Pariza i Rima, gde je sedište ove firme. Suprugu Omrija Glazera na društvenim mrežama prati 100.000 ljudi, dok izraelski golman ima 22.6 hiljada pratilaca.

 

 

 

 

SKUPLJI OD BORJANA

Prema sajtu Transfermarkt, tržišna vrednost novog golmana Crvene zvezde je 1.4 miliona evra, dok će, prema prvim informacijama, njegova plata na Marakani biti 400.000 evra na godišnjem nivou. Ako se poredi sa Milanom Borjanom - njegova vrednost je 1.2 miliona evra, tako da je Zvezda dobila golmana koji je već skuplji od doskorašnjeg kapitena, a s obzirom na to da je i daleko mlađi, ova razlika može samo da raste.

Republika

Foto: Starsport

Milan Borjan

 

Takođe, poznato je da bi Glazer trebalo da potpiše ugovor na tri godine uz mogućnost produžetka na još jednu.

Šta vi mislite, da li će Omri Glazer ostaviti dubok trag u Crvenoj zvezdi?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading