ŽIVOT MU SE PRETVORIO U PAKAO! Arapi DEPORTUJU Ronalda! Ako to IZBEGNE, moraće u ZATVOR! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.04.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji fudbaler Al Nasra Kristijano Ronaldo suočava se sa problemima zbog prostačkog gesta.

ŽIVOT MU SE PRETVORIO U PAKAO! Arapi DEPORTUJU Ronalda! Ako to IZBEGNE, moraće u ZATVOR! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Al Nasra poraženi su u derbiju od Al Hilala (0:2) i umanjili šanse da prestignu vodeći Al Itihad, koji im beži tri boda, uz utakmicu manje.

Duel je obeležio prostački potez Kristijana Ronalda koji je na prozivke navijača i skandiranje "Mesi, Mesi", odgovorio hvatanjem za međunožje.

Ovakav gest Portugalca izazvao je buru u Saudijskoj Arabiji, jer se u ovoj državi takvi potezi kažnjavaju deportacijom i zatvorom, što je potvrdila lokalna advokatica Nuf bint Ahmed, koja je podnela krivičnu prijavu protiv Ronalda!

Slavni napadač se tereti za zločin protiv nekulture na javnom mestu, a kako nalažu islamski zakoni, takvi potezi su zabranjeni, naročito kada je reč o strancima u Arabiji, kojima sledi deportacija.

– Ne pratim sport. Čak i ako su navijači isprovocirali Ronalda, nije lepo reagovao. Njegovo ponašanje je zločin. Podnećemo prijavu tužilaštvu – rekla je Bint Ahmed.

Ovakva odluka podelila je javnost u Saudijskoj Arabiji, pošto su pojedini podržali Ronalda uz obrazloženje da je za vreme utakmice dobio nezgodan udarac u međunožje, zbog čega se i hvatao za isto, dok ga većina osuđuje jer je neprimereno postupio.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

U tu grupu spadaju i lokalni mediji, koji Ronaldov potez prenose kao nemoralan i nepristojan, zahtevajući od Al Nasra da mu raskine ugovor na njegovu štetu.

Kristijano je zimus stigao u klub iz Rijada i već postigao 11 pogodaka. Bio je zaslužan za nekoliko pobeda ekipe, ali je u većini slučajeva pokazivao nervozu i nezadovoljstvo zbog slabih rezultata njegovog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading