ŠOKANTNE TVRDNJE LEGENDE JUNAJTEDA! Stalno smo MLATILI Ronalda! Plakao je...

Autor:

Sport

19.04.2023

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni defanzivac Mančestera Rio Ferdinand otkrio je nepoznate detalje iz svlačionice Junajteda.

ŠOKANTNE TVRDNJE LEGENDE JUNAJTEDA! Stalno smo MLATILI Ronalda! Plakao je...

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Imao je velikih problema na početku svoje blistave karijere Kristijano Ronaldo, kada je još kao tinejdžer stigao iz lisabonskog Sportinga u Mančester junajted.

Morao je Portugalac da prođe trnovit put do samog vrha svetskog fudbala, na kome se i danas održava, uprkos činjenici da igra u Saudijskoj Arabiji.

Na Old Trafordu, koji je tada "pucao" od najvećih asova, morao je da "sluša" starije i dobija "packe". I pored toga, Ronaldo je do danas ostao sa svima u sjajnim odnosima, ali njegov početak je bio daleko od idiličnog.

Nekadašnji štoper Junajteda Rio Ferdinand, jedan od najboljih defanzivaca u istoriji kluba sa "Teatra snova" govorio je o načinu na koji su saigrači maltretirali Ronalda. Njih dvojica su šest godina delili istu svlačionicu.

 

 

Tokom gostovanja u australijskoj radio emisiji "Kajl i Džeki O", Rio je otkrio šta se sve dešavalo iza "zatvorenih vrata".

- Puno smo ga mlatili i stvarali mu probleme. I Kvinton Forčun i ja. Kristijano je tada bio mnogo mlađi od nas. Možda se to graničilo sa maltretiranjem, ali smo samo pokušavali da ga izgradimo. Da mu izgradimo otpornost - rekao je Ferdinand.

Sa samo 18 godina portugalski as je potpisao za Mančester junajted, u koji je stigao leta 2003. iz lisabonskog Sportinga.

- Igrali smo svaki drugi dan pre treninga kao deo zagrevanja. Lomio sam ga sa svih strana. Da je to tada prenosila televizija, oborilo bi sve rekorde. Plakao je i sve, ali bio je vrlo takmičarski raspoložen - otkrio je Rio Ferdinand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading