POSAO ZAVRŠEN NAKON SAMO JEDNOG SASTANKA: Važan potpis na Marakani!

Autor:

Sport

29.04.2022

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni šampion Srbije užurbano radi na formiranju ekipe za narednu sezonu.

POSAO ZAVRŠEN NAKON SAMO JEDNOG SASTANKA: Važan potpis na Marakani!

Foto: Starsport

Od ranije je bilo priče da Crvena zvezda želi i u narednom periodu da zadrži iskusnog Sekua Sanoga u svojim redovima, a kako se saznaje, pitanje produžetka ugovora je rešeno.

Tridesetdvogodišnji fudbaler iz Obale Slonovače obavezaće se na vernost srpskom šampionu do 2024. godine, ali mnogo je interesantnija informacija kako je do samog dogovora i došlo.

Kako se saznaje od dobro obaveštenih izvora, pregovori između čelnika Crvene zvezde i iskusnog fudbalera gotovo da nisu ni počeli, a već su završeni.

Dve strane su samo nakon jednog sastanka pružile jedna drugoj ruku i utanačeni su svi detalji novog, dvogodišnjeg ugovora.

Jasno je da je nakon ovoga trener Dejan Stanković rešio jedan od većih problema pred narednu sezonu u kojoj Crvenu zvezdu očekuju nova iskušenja, najverovatnije u najelitnijem evropskom klupskom fudbalskom takmičenju, Ligi šampiona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading