PUKLA BRUKA JANJUŠA UŽIVO NA PINKU: Maja otkrila šta je uradio odmah nakon Mihailove SAHRANE, Aneli doživela transfer blama!

Autor:

Zadruga

16.02.2024

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je urnisala Janjuša zbog ponašanja nakon samoubistva rođenog brata.

PUKLA BRUKA JANJUŠA UŽIVO NA PINKU: Maja otkrila šta je uradio odmah nakon Mihailove SAHRANE, Aneli doživela transfer blama!

Foto: printscreen/RTVPink

U toku sinoćnje emisije "Gledanje snimaka", pušten je razgovor između Marka Janjuševića Janjuša, Aneli Ahmić i Maje Marinković koji je izazvao veliku pažnju gledalaca.

U jednom delu razgovora, Janjuš je pružio podršku Aneli Ahmić, pokušavajući da je uteši zbog provokacija Maje Marinković. Nastao je totalni haos, kada je Maja udarila Janjuša u najbolniju tačku i spomenula mu se*sualne odnose sa Aneli samo par dana nakon što mu je preminuo rođeni brat Mihailo. Ona je iznela tvrdnje o Janjuševom ponašanju, nazivajući ga monstrumom i lošim ocem, s obzirom da njegova maloletna ćerka gleda sve što on radi u rijalitiju:

- Aneli je nekulturna i nevaspitana žena i znam da zbog nekih posledica ne rezonuje šta priča. Janjuš mene ne zanima u ljubavnom smislu. Ja sam ogorčena na njega. On je monstrum kom ništa nije svetno, ima sek*ualne odnose posle 40 dana, ništa mu nije sveto. Ova uzima od Slađe bundu da bi bila kao ja - kaže Maja.

 

- Natovila si se kao krmača. Ku*vo iz Bujanovca - kaže Maja.

- Tebi niko ništa ovde ne veruje - kaže Janjuš

- Ja sam bila prema tebi čovek kada ti je bilo teško. Mora da ide kao sa vašara jer nema para. Gledajte barbika i greška prirode - kaže Maja.

- Imaćemo se*s svaki dan jer je to ljubav - kaže Janjuš

- Zamađijala te je - kaže Maja

- Maja bi meni bila za dva dana u rehabu da ne volim Aneli. Ti mene ne možeš da iznerviraš - kaže Janjuš

- Jako su loši roditelji - kaže Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

16.02.2024 10:29

Eee... Majakita. I Ti mi znaš šta se sme a šta ne sme za četrdeset dana od smrti bližnjeg. Setimo se umro ti deda koga si ispratila sa najviše tvojih drugarica. Toliko kurvi pokojnik nije video za života. Vratila si se i odmah presvukli, skinula crninu i uselila se u izolaciju gde te je čekao Zvezdan. Sve u šesnaest si se seksala i ako si dan pre sahranila dedicu koji ti je ostavio ogromno nasledstvo. A, Šta je Mihajlo ostavio Janjušu, pored seksualnog opredeljenja koje je bruka ne samo za Janjuševiću već i vascelu Crnu Goru ubio se i tako zauvek izopšten iz pravoslavlja. Samoubice se sahranjuju bez krsta, bez sveštenika i van groblja kao uginula stoka i paščad. Dakle, Majo ne piopuj, ti si na sav glas pevala kada su streljana deca u "Ribnikaru" i čitave porodice u Mladenovcu. Streljao ih je tvoj fan kome je Taki obećao ulazak u Zadrugu.... Ove godine si obična nula i džaba ti investicija. Niko te neće.