BLUD I RAZVRAT! Aneli se bahanalisala u kući Majinog BIVŠEG DEČKA, ove scene nikada neće moći da joj zaboravi!

Autor:

Zadruga

03.02.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majin bivši dečko je progovorio o poznanstvu sa Aneli Ahmić, pa otkrio da mu je bila redovan gost u kući.

BLUD I RAZVRAT! Aneli se bahanalisala u kući Majinog BIVŠEG DEČKA, ove scene nikada neće moći da joj zaboravi!

Foto: TV Pink/printscreen, shutterstock

Bivši zadrugar Bilal Brajlović, koji je široj javnosti postao poznat tokom učešća u šestoj sezoni popularnog rijalitija, pokazao je pre nekoliko dana svoju novu devojku. Bilal je pozirao sa vatrenom plavušom, pa pokazao kako uživa u novoj vezi.

- Nek' duvaju dušmani - napisao je Bilal ispod objave sa novom devojkom na društvenoj mreži Instagram.

Bilala Brajlovića, takođe, gledaoci znaju i kao bivšeg dečka Maje Marinković, sa kojom je imao poprilično turbulentnu vezu, a sve je šokiralo njegovo priznanje da dobro poznaje i Aneli Ahmić, odnosno, da je ona bila redovan gost u njegovoj kući, te da mu je priredila svakakve scene:

Republika

Foto: Youtube.com/Pravo LICE Estrade

Bilal Brajlović

 

- Više joj je prošlo kroz nos, nego kroz gu*icu, a kroz gu*icu joj je prošlo ihahaj. Aneli je najbolja prijateljica... Moj stric se ženio pet puta, e, od njegove druge žene, Aneli je bila najbolja prijateljica. Bila je redovan gost u našoj kući... To je katastrofa, to je zlo. Možda ja danas nisam normalan, baš zato što sam tada video neke stvari. Ne mogu ni da pričam šta sam sve video... I njena majka kaže šta je sve radila - komentarisao je Bilal za Blic.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

Bilal nije želeo detaljno da opisuje scene kojima je prisustvovao, a u kojima je Aneli učestvovala, ali je naglasio da bi Marku Janjuševiću Janjušu preporučio da beži što dalje od nje, jer mu neće ništa dobro doneti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading