JANJUŠ SE KAO FURIJA ZALETEO NA MAJU MARINKOVIĆ: Kolaps na imanju, Aneli pokušala da zaustavi pomahnitalog zadrugara!

Autor:

Zadruga

27.01.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Maja Marinković izvređala Aneli, Janjuš je kao furija krenuo na nju.

JANJUŠ SE KAO FURIJA ZALETEO NA MAJU MARINKOVIĆ: Kolaps na imanju, Aneli pokušala da zaustavi pomahnitalog zadrugara!

Foto: TV Pink/printscreen

U toku je porodični sastanak, tokom kog je došlo do verbalnog sukoba između Maje MarinkovićAneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša. Poznato je da već nedeljama unazad Maja i Aneli imaju vrlo turublentnu relaciju, a sada je Ahmićeva odlučila da protiv Maje podnese tužbu, te se sestri Siti direktno obratila u kameru. 

Ono što je Aneli iznerviralo jeste to što je Maja udarala u najbolniju tačku, te je ona odlučila da podnese tužbu. Takmičari su birali najdostojanstveniju osobu među njima, a situacija je ubrzo izmakla kontroli. 

Maja je neprestano provocirala Janjuša i Aneli, dok bivšeg dečka nije dovela do pucanja, kada je izvređala Ahmićevu i podsetila Janjuša na njenu burnu prošlost, koju Aneli i dan-danas krije od Janjuša.

Kada je spomenula informaciju da Aneli je, kako kaže, zavisnica od opijata, Janjušu je pala roletna, pa ju je brutalno izvređao pred svima:

 

- Nemojte mene da komentarišete. Bolje gledaj tu svoju d*olju, zavisnicu od opijata. Nemoj mene da mešaš - rekla je Maja.

- Mrš, dro*o jedna. Ideš i provociraš, dro*o jedna. Je*em li ti sve. Dro*o, sve radiš samo da me izbaiš iz takta, smeće jedno - kazao je Janjuš.

Ukoliko zaista dođe do tužbe, jasno je da i Maja, i Aneli moraju napustiti imanje u Šimanovcima, kako bi dale svoj iskaz. Međutim, poznato je da takmičari rijaliti uglavnom koriste floskulu da se aktiviraju advokati, pa je verovatno ovo samo još jedan od trikova Ahmićeve da zaplaši Maju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
Trsha

27.01.2024 20:39

Ako je Zadruga psiholoska "igra", ima pravo da ga provocira, e sad sto Janjus ima kratak fitilj, sto se razocarao u onu svoju mahalusu to je nesto drugo. Nasilnik, folirant, covek bez karaktera i jos mnogo sto sta. Ona njegova mahalusa ce ga dovesti do diskvalifikacije, Aneli nije sva svoja to smo vec videli, muva, petlja, laze,...i jos ponesto (sto nije za ovde da se pise). Sramno sto je onako napao, davio Jovanu pevacicu, i nasrtao na Maju. Stop nasilju, dosta je bilo prosle sezone!!!

Melanija

27.01.2024 21:49

@Trsha - U Dubrovniku nema mahala. Pre bi se reklo u podavalska Belom Potoku odakle je ponela nadimak: "Ko je nije". Hvali se kako je diskvalifikovali Anđelu pa misli i Aneli. Janjuš je kolateralna šteta. Šta će jadničak na Maju mu se odavno ne diže džaba je remontovala zadnjicu. P. S. Nije direktno provociranje i izazivanje psihološka igra i podjednako je kažnjivo kao i sam atak na provokatora. Uroš Četrić je u dva realitija bio diskfalifikovan zbog provokacije. I zaista-stop nasilju ali i verbalnom.

Lena

27.01.2024 20:46

Miljana nije udarila Bebicu a diskvalifikovana je. Hajde sad pokazite da nema zasticenih, budite isti prema svim ucesnicima. Ispade da su Janjus i Anela sve u pravu a svi znamo da to nije tako.

kraki

27.01.2024 23:02

@Lena - Pa ti si corav, kako ga nije udarila bubicom, ako je nekom tolerisano to je Miljani