KLJUČNI DOKAZ DA JE ANELI FOLIRANT: Iskopirala najemotivniju scenu Maje i Janjuša - isplivali detalji njenog PAKLENOG PLANA!

Autor:

Zadruga

19.01.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je mnogima promaklo!

KLJUČNI DOKAZ DA JE ANELI FOLIRANT: Iskopirala najemotivniju scenu Maje i Janjuša - isplivali detalji njenog PAKLENOG PLANA!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom sinoćne emisije "Gledanje snimaka" došlo je do novog brutalnog sukoba između Maje Marinković i Aneli Ahmić i to sve zbog Marka Janjuševića Janjuša. Njih dve su jedna drugoj izrekle strašne uvrede, brutalne psovke, ali i žestoke optužbe.

Tokom te rasprave Maja se setila situacije u kojoj je Aneli tražila od Drveta mudrosti tajni zadatak da napusti "Elitu" i prati Janjuševu reakciju, kako bi mogla da se uveri u njegovu ljubav. 

Međutim, mnogi takmičari su zaboravili jedan ključni detalj, ali publici na društvenim mrežama ništa ne može da promakne, pa se pojavio još jedan dokaz zbog kog svi smatraju da je Aneli težak folirant koji je iscenirao ljubavnu priču sa Janjušem. 

Naime, tokom boravka u "Zadruzi 4" Janjuš je želeo da testira emocije Maje Marinković, sa kojom je tad bio u ljubavnom odnosu, pa je dobio zadatak da ode na Rajsko ostvro, dok je tajkmičarima stiglo pismo da Janjuš više nije deo "Zadruge". Ta situacija slomila je Maju Marinković, koje je jecala na sav glas, dok je on nju gledao preko televizora sa Rajskog ostrva. 

Janjuš inače nije mogao dugo da izdrži, pa je vrlo brzo izašao iz kuće na Rajskom ostvru i pikazao Maji da je i dalju tu, zbog čega je ona prolila reku suza, a mnogi ovo smatraju jednim od najemotivnijih trenutaka rijalitija. 

Kako se sad komentariše po društvenim mrežama Aneli je očigledno želela da ponovi ovu situaciju i dobije reakciju koju je Maja imala kad je Janjuš odlazio, međutim bivši košarkaš nije imao reakciju, pa je čak nije ni pominjao dok nije bila tu. 

Da li je slučajnost da je Aneli tražila isti zadatak kao Janjuš ili je sve ovo deo njenog plana kako bi bila vodeća tema u rijalitiju, ostaje da saznamo, ako se ikad pokrene ova tema u Beloj kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ma kakvi

19.01.2024 13:39

Aneli je samo naivno glupa ,ona sve sto radi radi kao dijete ,zato je i upadala u tolike probleme u zivotu .Da je tako namazana ne bi je Alibaba preveo zednom preko vode