RAT MAJE I ANELI ZBOG JANJUŠA: Pljušte najgore uvrede, Ahmićeva se pogubila u LAŽIMA!

Autor:

Zadruga

18.01.2024

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihov sukob obeležio je sinoćnu emisiju u Eliti!

RAT MAJE I ANELI ZBOG JANJUŠA: Pljušte najgore uvrede, Ahmićeva se pogubila u LAŽIMA!

Foto: printscreen/RTVPink

Tokom sinoćne emisije "Pitanje gledalaca" došlo je nekoliko puta do žestoke svađe između Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić, zbog brojnih laži koje je iznela, kad je njen privatni život u pitanju. Međutim, Aneli je takođe ušla u sukob i sa Majom Marinković, koja je nije ni najmanje štedela. 

Maja je poludela kad je čula komentar da je u Janjuševoj blizini i da mu podršku pruža zbog kadra, pa je Aneli dobila još jaču povratnu od nje. Mnogi učesnici smatraju da se Aneli pogubila u svojim lažima i da sad sve radi i priča, samo kako bi se izborila za pomirenje sa Janjušem, što je jako sebično sa njene strane nakon tragedije koja mu se dogodila. 

- Tako je plesala na žurci, provocirala, Janjušu peva pesmu "Bivši", ide sa Miljanom povraća, sram te bilo. Provalio te čovek da si folirant - govorila je Maja. 

Ti si ovakva osoba sramotna, mene zanima kakva ćeš ti biti majka - dodala je Aneli.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić

Ovoj folirantkinji ovde može čovek da kaže kako može da se ponaša, ona je samoživa Marinko, Suki, Asmin, Alen sve bogati. Itekako zna šta radi, to je jedan folirant. Ova sorta je najgora, majka joj se slika ispred Stanijine kuće - nastavila je Marinkovićeva. 

Ko god da bude sa tobom taj je dobro naj*bao u životu. Čovek je u žalosti, a ti ideš sprdati čoveka, ja nemam potrebu da pričam sa njom i da se nadglašavam  - poručila je Ahmićeva. 

Tvoj osećaj smo videli - dodala je Maja.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković

Janjuš je nakon toga pred svima rekao da veruje u Majinu iskrenost, ali i da je siguran da ona više nema osećanja prema njemu, ali da ne može da sakrije da mu njen zagrljaj jako prija. 

- Nisam osetio da je Maja radila nešto namerno, ne mogu da kažem. Ja ti kažem da sam osetio da joj je žao. Nismo svi isti, možda ne ispoljavamo emocije na isti način, sve ima logike da kažeš. Nije mi isto sada sa Majom ili sa Aneli, da mogu lagano kao što mogu sa Majom. Ona mi je rekla da joj je žao što mi je neke stvari rekla. najviše voleo da mi možemo da budemo u normalnim odnosima. Mislim da se jeste promenila, ali mislim da je sada svesna kako treba da se ponaša prema meni - rekao je Janjuš.

Ja sam njega iskreno zagrlila i legla pored njega, ali da ne misli ona da sam joj pretnja. Mislim, boli me uvo za nju kada nju ne zanimaju neke druge stvari - dodala je Maja.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Marko Janjušević Janjuš

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading