PAO POLJUBAC MAJE I JANJUŠA: Kamera zabeležila emotivan prizor, jedno drugom se ZAKLELI NA VEČNOST!

Autor:

Zadruga

17.01.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Palo pomirenje, tragedija ih zbližila!

PAO POLJUBAC MAJE I JANJUŠA: Kamera zabeležila emotivan prizor, jedno drugom se ZAKLELI NA VEČNOST!

Foto: Pink

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su noćas imali emotivan razgovor u rehabilitaciji, gde je Maja pružila podršku Janjušu nakon što je saznala za porodičnu tragediju koju je on nedavno doživeo. Njih dvoje su razgovarali o Janjuševim osećanjima, a on je istakao zahvalnost Maji za njenu podršku u teškim trenucima.

Njih dvoje su u jednom trenutku počeli da plaču u isto vreme zbog smrti njegovog najmlađeg brata Mihaila Janjuševića, koji je izvršio samoubistvo. Maja i Janjuš su jedno drugome birsali suze i pružali emotivnu podršku. Jasno je koliko Marinkovićeva znači bivšem košarkašu u ovakvim trenutcima, pogotovo nakon velike ljubavi koju su imali i koja je trajala godinama. 

- Ti kad bi znala koliko je meni lakše što si ti sad ovde - rekao je Janjuš.

- Je l' stvarno tako? - upitala je Maja.

- Osetila si ti da sam u tebi video iskrenost - dodao je on, nakon čega mu je Maja obećala da će zauvek biti njegova podrška. 

U jednom trenutku Maja je legla pored Janjuša i zajedno su se pokrili istim jorganom, a kako su oboje bili pod nabojem pomešanih emocija, nisu mogli da obuzdaju suze, a ni dodire. Janjuš je Maju sve vreme mazio po licu, dok je ona dodirivala njegovu ruku. 

Mnogi očekuju da će ova tragičan gubitak u Janjuševoj porodici dodatno zbližiti Maju i Janjuša i da se komunikacija koju sad imaju i prisan odnos da se završe pomirenjem i ozvaničenjem ljubavne veze. 

Janjuševa bivša devojka, Aneli Ahmić, sinoć je kod Drveta mudrosti govorila kako vidi varnice između Janjuša i Maje, a da je iste stvari uviđala i dok je bio sa njom u emotivnom odnosu. 

Meni je jako teško da idem i da gledam to, vidim njegove poglede prema njoj i ona se njemu smeje. Veruj mi Drvo dajem rok 15 dana najkasnije da će se tu desiti nešto, a 5 dana dajem rok da će svi videti iskre između njih. Sve ono što sam govorila da on gleda u nju dok se ljubi sa mnom, nikada me intuicija nije varala, nikada mi niko nije mogao sakriti. Sve što sam radila, radila sam sa razlogom i doći će taj dan kada će svi videti - govorila je sinoć Ahmićeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading