JANJUŠ NEPREPOZNATLJIV, NAKON POMIRENJA SA MAJOM: Ovakvog ga niko nije video posle smrti brata Mihaila, Marinkovićeva učinila ČUDO!

Autor:

Zadruga

17.01.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su se sinoć pomirili, pa isplanirali prvu zajedničku kafu.

JANJUŠ NEPREPOZNATLJIV, NAKON POMIRENJA SA MAJOM: Ovakvog ga niko nije video posle smrti brata Mihaila, Marinkovićeva učinila ČUDO!

Foto: Instagram.com, youtube.com/AmiG Show, Shutterstock

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su noćas imali emotivan razgovor u rehabilitaciji, gde je Maja pružila podršku Janjušu nakon što je saznala za porodičnu tragediju koju je on nedavno doživeo. Njih dvoje su razgovarali o Janjuševim osećanjima, a on je istakao zahvalnost Maji za njenu podršku u teškim trenucima.

Njih dvoje su u jednom trenutku počeli da plaču u isto vreme zbog smrti njegovog najmlađeg brata Mihaila Janjuševića, koji je izvršio samoubistvo. Maja i Janjuš su jedno drugome birsali suze i pružali emotivnu podršku. Jasno je koliko Marinkovićeva znači bivšem košarkašu u ovakvim trenutcima, pogotovo nakon velike ljubavi koju su imali i koja je trajala godinama. 

 

Oni su se dogovorili da popiju prvu jutarnju kafu zajedno, a Janjuš se gotovo preporodio, kada je ustao i shvatio da se ponovo zbližio sa Majom, sa kojom je do pre samo nekoliko dana bio na ratnoj nozi. 

On je ćaskao sa Pablom Milevskim, a gotovo nisu do daha došli od smeha, što je mnoge navelo na razmišljanje da je Janjuša oraspoložila upravo Marinkovićeva i činjenica da su ponovo u ljubavi, kao nekada.

Nije isključeno da će ubrzo ozvaničiti vezu, a čak i Aneli Ahmić je priznala da je primetila koliko zaljubljeno se Maja i Janjuš gledaju i dan-danas.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš

 

- Znam ja da ti mene voliš - poručio je Janjuš Maji sinoć u krevetu.

- Pa, voliš i ti mene - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading