MAJA SE SVUKLA PRED JANJUŠEM: Skinula donji veš, zbog silikonske zadnjice ISKOLAČIO OČI!

Autor:

Zadruga

18.01.2024

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamera zabeležila vruče scene!

MAJA SE SVUKLA PRED JANJUŠEM: Skinula donji veš, zbog silikonske zadnjice ISKOLAČIO OČI!

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su pre dve noći imali emotivan razgovor u rehabilitaciji, gde je Maja pružila podršku Janjušu nakon što je saznala za porodičnu tragediju koju je on nedavno doživeo. Njih dvoje su razgovarali o Janjuševim osećanjima, a on je istakao zahvalnost Maji za njenu podršku u teškim trenucima.

Bivši par je u jednom trenutku zajedno počeo da plače u isto vreme zbog smrti njegovog najmlađeg brata Mihaila Janjuševića, koji je izvršio samoubistvo. Maja i Janjuš su jedno drugome birsali suze i pružali emotivnu podršku. Jasno je koliko Marinkovićeva znači bivšem košarkašu u ovakvim trenutcima, pogotovo nakon velike ljubavi koju su imali i koja je trajala godinama. 

Janjuš je danas tokom dana Maji ponudio da budu intimni, ali bez obaveza, što ona nije prihvatila i želi da budu samo drugari. On joj je ponovio pitanje nekoliko puta, ali je ona svaki put odbila. 

Nakon toga su odlučili da zajedno provedu neko vreme u vešeraju, a Maji je u jednom trenutku zatrebala pomoć oko njene sveže urađenje silikonske zadnjice, pa je Janjuš odmah uskočio. 

Ona je iza jakne skrivala šta radi sa svojim donjim vešom, a Janjuš je sve vreme pridržavao i gledao u njeno telo. 

Mnogi očekuju da će da se desi pomirenje Maje i Janjuša, a ostaje da pratimo dešavanja u rijalitiju i vidimo da li se se nagađanja publike ispuniti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading